INFORMACIÓ DE CONTACTE
Seu d'Alacant
Leticia Medina
Tlf.: 965145952
lmedina@ua.es
master.dietamed@ua.es
https://masterarrocesyaltacocina.ua.es
BEQUES
1.-Subvencions de l'Ajuntament de Benidorm per a la concessió d'un total de 3 beques de 2000€ cadascuna. Aquestes beques es concediran a l'alumnat matriculat en l'Expert, Especialista i Màster de manera modular o del Màster complet.
Ajuntament de Benidorm (Segona Addenda al Conveni 01/12/2020)
REQUISITS:
Estar empadronat en el municipi de Benidorm mínim 1 any.
-Estar treballant en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia amb una antiguitat: mínima de 2 anys per a les persones d'edat igual o inferior a 35 anys, i una antiguitat mínima de 5 anys per a edat superior a 35 anys.
-No trobar-se incurs en cap de les circumstàncies que impedisca obtenir la condició de persones beneficiàries assenyalades en l'article
13.2 de la Llei General de Subvencions, en particular estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
- No estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat.
CRITERIS D'ADJUDICACIÓ:
Les ajudes es concediran a les persones que obtinguen la màxima valoració en sumar les puntuacions dels següents apartats.
-Valoració del curriculum vitae que li ha donat accés als estudis: Fins a 3 punts. La valoració del curriculum vitae es realitzarà com segueix:
1. Formació acreditada relacionada amb gastronomia, restauració: 1 punt
2. Experiència laboral acreditada com a cuiner/a, xef: 1,5 punts
3. Altres mèrits rellevants: 0,5 punts
- Valoració de les dades econòmiques i familiars: Fins a 1 punt.
En situació d'empat es triarà segons l'Expedient acadèmic de la titulació d'accés. Les qualificacions que haja obtingut fins al moment en el títol propi no podran ser tingudes en compte per a la concessió de la beca.
El termini de reclamacions serà de 5 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació de la resolució.
-Les sol·licituds es presentaran per escrit mitjançant l'imprès normalitzat de sol·licitud en el termini de 30 dies naturals a partir de l'endemà al de la data de publicació en el BOPA
de la convocatòria. Els impresos normalitzats de sol·licitud de la beca es troben a la disposició dels interessats a l'Ajuntament de Benidorm.
2.-Subvencions de l'Ajuntament de Dénia per a la concessió d'un total de 4 beques de 2000€ cadascuna, 2 caràcter júnior i 2 caràcter sènior. Aquestes beques es concediran a l'alumnat matriculat en PEP en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània (Expert, Especialista i Màster de manera modular o del Màster complet).
Ajuntament de Dénia (Conveni aprovat en CG 27/11/2020) - 8000 €
REQUISITS:
-Estar empadronats/as en qualsevol municipi de la Marina Alta, com a mínim des de fa 1 any a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria.
- Estar treballant en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia.
- No estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa categoria o anàloga finalitat.
- No trobar-se incurs en cap de les circumstàncies que impedeixen obtenir la condició de beneficiaris assenyalades en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i en particular estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
- Júnior: tenir igual o menys de 35 anys i 2 anys d'experiència laboral acreditada en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia.
- Sènior: tenir més de 35 anys i un mínim de 5 anys d'experiència laboral acreditada en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia.
CRITERIS D'ADJUDICACIÓ:
a) Avaluació del Currículum (70%): es valoraran especialment els mèrits relacionats amb la cuina mediterrània i d'autor en concret.
•Titulacions relacionades amb la gastronomia, la
cuina i les arts culinàries (30%)
•Experiència laboral acreditada (40%)
•Cursos de formació impartits (10%)
•Estades de formació (20%)
b) Cursos de formació relacionats amb la cuina i la gastronomia (20%).
c) Altres mèrits rellevants (10%).
•Premis rebuts, coneixement d'idiomes i altres mèrits rellevants no indicats en els apartats anteriors.
En situació d'empat es triarà segons l'expedient acadèmic de la titulació d'accés. Les qualificacions que haja obtingut fins al moment en el títol propi no podran ser tingudes en compte per a la concessió de les beques
Les sol·licituds es presentaran per escrit en l'Oficina
d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Dénia o telemàticament en la Seu Electrònica – OAC Virtual de l'Ajuntament de Dénia https://oac.denia.es/es/tramits/tramit.aspx?id=1 o en qualsevol dels llocs a què es refereix l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini comprès des de de l'endemà al de la data de publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, per conducte de la Base de dades Nacional de subvencions, segons allò que s'ha fixat en l'article 20 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i fins al 30 de setembre de 2020.
- Els impresos de sol·licitud de beca estaran disponibles per a les persones interessades en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Dénia o en la Seu Electrònica – OAC Virtual de l'Ajuntament de Dénia https://oac.denia.es/es/tramits/tramit.aspx?id=1 o en www.deniacreative.city
3.- Beca de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic: sis beques de 500€ cadascuna sufragades per a alumnat matriculat en els títols d'especialista o màster.
REQUISITS:
Estar matriculada o matriculat en el curs 2020/21 en l'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant en 30 crèdits ECTS i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant, en 60 crèdits ECTS.
CRITERIS D'ADJUDICACIÓ:
L'ajuda es concedirà a la persona que obtinga la màxima valoració en sumar les puntuacions dels següents apartats.
Valoració del curriculum vitae que li ha donat accés als estudis: Fins a 3 punts. La valoració del curriculum vitae es realitzarà com segueix:
1. Formació acreditada relacionada amb gastronomia, restauració: 1 punt
2. Experiència laboral acreditada com a cuiner/a, xef: 1,5 punts
3. Altres mèrits rellevants: 0,5 punts
- Valoració de les dades econòmiques i familiars: Fins a 1 punt.
- En situació d'empat es triarà segons l'expedient acadèmic de la titulació d'accés. Les qualificacions que haja obtingut fins al moment en el títol propi no podran ser tingudes en compte per a la concessió de les beques.
-- Els beneficiaris o beneficiàries no podran estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat.
- L'imprès de sol·licitud de beca disponible en la pàgina web: https://masterarrocesyaltacocina.ua.es/.
Presentar dues còpies de tota la documentació i una tercera còpia de la primera pàgina.
- El termini per a sol·licitar l'ajuda serà de 10 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant - Les sol·licituds juntament amb la documentació es presentaran per Registre oficial de la Universitat d'Alacant (Registre General, Registres auxiliars o Registre Electrònic), dirigit al TÍTOL PROPI DE MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA
MEDITERRÀNIA APLICADA (Secretaria de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, núm. 4, CP: 03001, Alacant).
4.-Beca del PEP en Arròs i Alta Cuina Mediterrània: Una beca de 1.000€ per a l'alumnat matriculat en Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant.
REQUSITOS:
Estar matriculada o matriculat en el curs
2020/21 en l'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant, en 30 crèdits ECTS.
CRITERIS D'ADJUDICACIÓ:
L'ajuda es concedirà a la persona que obtinga la màxima valoració en sumar les puntuacions dels següents apartats.
Valoració del curriculum vitae que li ha donat accés als estudis: Fins a 3 punts.
La valoració del curriculum vitae es realitzarà com segueix:
1. Formació acreditada relacionada amb gastronomia, restauració: 1 punt
2. Experiència laboral acreditada com a cuiner/a, xef: 1,5 punts
3. Altres mèrits rellevants: 0,5 punts
- Valoració de les dades econòmiques i familiars: Fins a 1 punt. - En situació d'empat es triarà segons l'expedient acadèmic de la titulació d'accés. Les qualificacions que haja obtingut fins al moment en el títol propi no podran ser tingudes en compte per a la concessió de les beques
-- Els beneficiaris o beneficiàries no podran estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat.
- L'imprès de sol·licitud de beca disponible en la pàgina web: https://masterarrocesyaltacocina.ua.es/.
Presentar dues còpies de tota la documentació i una tercera còpia de la primera pàgina.
- El termini per a sol·licitar l'ajuda serà de 10 dies hàbils,
a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant.
- Les sol·licituds juntament amb la documentació es presentaran per Registre oficial de la Universitat d'Alacant (Registre General, Registres auxiliars o Registre Electrònic), dirigit al TÍTOL PROPI DE MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
APLICADA (Secretaria de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, núm. 4, CP: 03001, Alacant).
5. Subvencions de l'Ajuntament d'Alacant per a la concessió d'una beca de 2.000€. Aquesta beca es concedirà a l'alumnat matriculat en el Programa d'Estudis Propis.
Ajuntament d'Alacant (Conveni aprovat CG (17/12/2020)
REQUISITS:
-Estar matriculada o matriculat en el curs 2020/21 en el Programa d'Estudis Propis en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània (Títol Propi d'Expert, Especialista i Màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de manera modular o del Màster complet)
-Estar empadronat en el municipi d'Alacant.
-No trobar-se incurs en cap de les circumstàncies que impedisca obtenir la condició de persones beneficiàries assenyalades en l'article
13.2 de la Llei General de Subvencions, en
particular estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
- No estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat.
CRITERIS:
Les ajudes es concediran a les persones que obtinguen la màxima valoració en sumar les puntuacions dels següents apartats.
-Valoració del curriculum vitae que li ha donat accés als estudis: Fins a 3 punts.
La valoració del curriculum vitae es realitzarà com segueix:
1. Formació acreditada relacionada amb gastronomia, restauració: 1 punt
2. Experiència laboral acreditada com a cuiner/a, xef: 1,5 punts
3. Altres mèrits rellevants: 0,5 punts Les qualificacions que haja obtingut fins al moment en el títol propi no podran ser tingudes en compte per a la concessió de la beca.
- Valoració de les dades econòmiques i familiars: Fins a 1 punt.
- En situació d'empat es triarà segons l'expedient acadèmic de la titulació d'accés
- L'imprès de sol·licitud de beca disponible en la pàgina web: https://masterarrocesyaltacocina.ua.es/.
Presentar dues còpies de tota la documentació i una tercera còpia de la primera pàgina.
- El termini per a sol·licitar l'ajuda serà de 10 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant.
- Les sol·licituds juntament amb la documentació es presentaran per Registre oficial de la Universitat d'Alacant (Registre General, Registres auxiliars o Registre Electrònic), dirigit al TÍTOL PROPI DE MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA
MEDITERRÀNIA APLICADA (Secretaria de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, núm. 4, CP: 03001, Alacant).
ORGANITZADORS ACADÈMICS
Facultat de Ciències
DIRECCIÓ ACADÈMICA
Josep Bernabeu Mestre
Ana Zaragoza Martí