El alumnado podrá conocer de primera manera las preparaciones culiarias y el funcionamiento de los restaurantes de alta cocina mediterráneas.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
CG1 :
Ser capaç d'organitzar i planificar projectes en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
CG2 :
Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
CG3 :
Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
CG4 :
Respectar els principis ètics i la diversitat.
CG6 :
Adaptar i ajustar els coneixements adquirits a l'activitat professional, emetent judicis que induïsquen una reflexió crítica en l'àmbit dels arrossos i l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiquese
CE17 :
Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
CE3 :
Comprendre i aprofitar la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció i en la preparació dels aliments.
CE4 :
Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
CE5 :
Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
CG1 :
Ser capaç d'organitzar i planificar projectes en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
CG2 :
Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
CG3 :
Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
CG4 :
Respectar els principis ètics i la diversitat.
CG6 :
Adaptar i ajustar els coneixements adquirits a l'activitat professional, emetent judicis que induïsquen una reflexió crítica en l'àmbit dels arrossos i l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiquese
CE10 :
Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
CE11 :
Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
CE5 :
Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
CE6 :
Classificar, avaluar i descriure les propietats de les matèries primeres utilitzades en cuina mediterrània atenent a les seues característiques organolépticas, nutricionals, de qualitat i possibilitats d'intervenció en les ofertes gastronòmiques.
CE9 :
Comprendre la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció, preparació dels aliments.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
Dades generals
Codi:78957 Professor/a responsable: ZARAGOZA MARTI, ANA Crèdits ECTS:6,00
Crèdits teòrics:
0,00
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
5,40
Departaments amb docència
Dep.:
INFERMERIA Àrea:
INFERMERIA Crèdits teòrics: 0 Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.