Esta asignatura, de contenido eminentemente práctico, pretende profundizar a traés de salidas de campo en aspectos cruciales de la evolución del cultivo, comercialización y consumo del arroz en tierras valencianas
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
CG5 :
Obtenir coneixements d'arrossos i alta cuina mediterrània d'altres cultures i costums que permeten treballar en un context internacional i en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiquese
CE3 :
Estimar i avaluar la relació entre el binomi dieta mediterrània i salut.
CE5 :
Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
CG5 :
Obtenir coneixements d'arrossos i alta cuina mediterrània d'altres cultures i costums que permeten treballar en un context internacional i en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiquese
CE3 :
Estimar i avaluar la relació entre el binomi dieta mediterrània i salut.
CE5 :
Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
Como principal objetivo, la asignatura pretende introducir al alumno/a en la problemática que encerró el cultivo del arroz en espacions emblemáticos com las albuferas y marjales, así como en la evolución del proceso tratamiento y comecialización del arroz, mediante visitas a espacions naturales y museos especializados en el cultivo del arroz
Dep.:
INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA Àrea:
HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA Crèdits teòrics: 0 Crèdits pràctics: 0,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.