Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  TRESCASTRO LOPEZ, EVA MARIA

Curriculum breu
TRESCASTRO LOPEZ, EVA MARIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3834
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A CONTRACTAT/ADA DOCTOR/A(LOU)
Dep.:
INF. COMUNITARIA, MED. PREV. I SALUT PUB
Instituts:
Grups:
Codi UNESCO:
3212 - SALUT PÚBLICA
3206 - Ciencias de la Nutrición
550622 - Historia de la ciencia

Formació acadèmica

  • DIPLOMA DE ESTUDIOS AVANZADOS
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (05/07/2010)
  • ESPECIALISTA PROFESIONAL EN TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
    UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE VALENCIA (03/09/2006)
  • LICENCIADA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
    UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE VALENCIA (30/07/2006)
  • DIPLOMADA EN NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (24/07/2004)

ACTIVITAT ACADÈMICA I INVESTIGADORA RECENT

Doctora en Salut Pública per la Universitat d'Alacant (premi extraordinari), Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat d'Alacant, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Títol Propi d'Especialista Professional en Tecnologia dels Aliments per la Universitat Politècnica de València. En l'actualitat és Professora Contractada Doctora i Professora.
Ha centrat la seua principal activitat investigadora en l'anàlisi de la incidència de les polítiques alimentàries i les iniciatives de nutrició comunitària en la transició alimentària i epidemiològic-nutricional de la població espanyola.
La seua activitat docent es desenvolupa en l'àmbit de l'educació alimentària i nutricional en  el Grau de Nutrició Humana i Dietètica i en el Màster Universitari en Nutrició i Alimentació.


ACTIVITAT INVESTIGADORA DURANT L'ÚLTIMA DÈCADA EN LES SEGÜENTS LÍNIES:

a) Història de la nutrició comunitària.

b) Educació alimentària i nutricional.

c) Transició epidemiològica-nutricional.

d) Polítiques de nutrició a Espanya.

e) Ambient obesogènic