Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ SALA, ALBA MARIA

Curriculum breu
MARTINEZ SALA, ALBA MARIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2665
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
Instituts:
Sense dades
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades

Formació acadèmica

  • Bellas Artes (Diseño gráfico e interactividad)
    Universidad Miguel Hernández de Elche (22/10/2015)
  • Ciencias de la Información. Publicidad y RR.PP
    Universidad Complutense de Madrid (30/06/1993)

Alba-María Martínez-Sala és doctora per la Universitat Miguel Hernández: Belles Arts (Art i Disseny Gràfic) i Premi Extraordinari de Doctorat de la Universitat Miguel Hernández (2015-2016). Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i Relacions Públiques: Universitat Complutense de Madrid. Docent en el grau de Publicitat i Relacions Públiques, en l’àmbit de l’estratègia de la publicitat i de les relacions públiques en la Universitat d’Alacant i en el màster oficial en Organització d’Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals d’IMEP, en l’àmbit del màrqueting relacional i experiencial.

 

Les seues principals línies d’investigació se centren en les estratègies de comunicació i màrqueting digital, sota les premisses i tendències més actuals: màrqueting experiencial i relacional, tant en l’àmbit públic com en el privat. Els seus últims treballs contribueixen a l’anàlisi de l’impacte del model web 2.0 en tots dos àmbits.

 

Pertany al grup d’investigació Comunicació i Públics Específics (Compubes, Universitat d’Alacant) i Gestió de la Comunicació Estratègica (GCE, Universitat Tècnica Particular de Loja, Equador).

 

Ha exercit la seua activitat professional en diferents organitzacions privades de l’àmbit de la publicitat i les relacions públiques. El seu treball s’ha desenvolupat principalment en els departaments de mitjans, comptes i coordinació; una de les seues funcions habituals és el disseny i el desenvolupament d’estratègies en aquestes àrees. Jeràrquicament ha ocupat llocs tant de nivell intermedi com de direcció i ha treballat per a comptes d’àmbit internacional, nacional i local de caràcter privat i públic.