Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ NAVARRO, JESUS

Curriculum breu
MARTINEZ NAVARRO, JESUS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3286
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctorado Interuniversitario en Marketing
    Universitat de València, Universitat d`Alacant, Universitat Jaume I (02/10/2017)
  • Máster Universitario en Marketing e Investigación de Mercados
    Universitat de València, Universitat d`Alacant, Universitat Jaume I (24/01/2011)
  • Licenciado en Publicidad y RR.PP.
    Universitat d`Alacant (24/07/2008)

Professor ajudant doctor en el departament de màrqueting de la Universitat d'Alacant (UA). Anteriorment ha sigut coordinador acadèmic del Grau en Marketing a la Universitat Internacional dela Rioja (UNIR) y professor consultor en els Estudis d'Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Al llarg de la seua trajectòria ha compaginat la labor docent i investigadora amb l'activitat professional en l'àmbit del màrqueting, que ha exercit durant més de 10 anys, tant a empreses privades com a organitzacions no lucratives.

Doctor en Màrqueting (Universitat de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I), Màster Universitari en Màrqueting i Investigació de Mercats (Universitat de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I) i Llicenciat en Publicitat i RR.PP. (Universitat d'Alacant).

Les seues línies d'investigació se centren en les comunicacions de màrqueting i el comportament del consumidor en entorns digitals. Les seues investigacions han estat publicades en Journal of Business Research, International Journal of Advertising i Journal of Electronic Commerce Research. També ha presentat ponències en congressos nacionals i internacionals.