Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GONZALEZ CHOUCIÑO, MARIANO AGUSTIN

Curriculum breu
GONZALEZ CHOUCIÑO, MARIANO AGUSTIN

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2129
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
INVESTIGADOR/A PREDOCTORAL
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
6307 - Cambio y desarrollo social
6300 - SOCIOLOGÍA

Formació acadèmica

  • DIPLOMA DE ESPECIALIZACIÓN EN GESTIÓN DE LA INVESTIGACIÓN Y LA TRANSFERENCIA DE CONOCIMIENTO
    Universidad Politécnica de Valencia (05/05/2019)
  • Master Oficial en Desarrollo Local e Innovación Territorial
    Universidad de Alicante (21/09/2018)
  • Grado en Sociología
    Universidad de Alicante (11/07/2017)

Mariano González Chouciño és graduat en Sociologia per la Universitat d'Alacant (Premi extraordinari i Premi d'excel·lència acadèmica de l'alumnat universitari per la Generalitat Valenciana), diplomat en Desenvolupament Local i Innovació Territorial per la mateixa universitat (Premi Extraordinari) i Diplomat en Gestió de la Investigació i la Transferència de Coneixement per la Universitat Politècnica de València. En l'actualitat exerceix com a investigador contractat predoctoral a través del Programa Propi del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement de la Universitat d'Alacant (2018).

La seua activitat com a sociòleg comença en el Departament de Sociologia I amb la concessió d'una Beca de Col·laboració per part del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport durant el curs 2016-2017, participant en investigacions, congressos i altres activitats vinculades al departament. Durant l'any 2019 va gaudir d'una beca professional en l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), col·laborant en la posada en marxa de l'Observatori Valencià de la Joventut com a organisme dedicat a l'obtenció de dades sobre joventut per al suport de les polítiques públiques.

Actualment, desenvolupa la seua tesi doctoral sota la direcció del professor Raúl Ruiz Callado en les línia d'investigació en població i canvi social, formant part del Programa de Doctorat en Empresa, Economia i Societat de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant.