Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CONGOST MAESTRE, NEREIDA

Curriculum breu
CONGOST MAESTRE, NEREIDA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 9324
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
FILOLOGIA ANGLESA
Instituts:
I INTERUNIV LLENGUES MODERNES APLICADES
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN LINGÜISTICA APLICADA: TRADUCTOLOGIA Y LEXICOLOGIA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (17/12/2010)
  • Grado de Licenciado.
    Universidad de Alicante. (30/06/1993)
  • Licenciada en Filosofía y Letras (Filología Inglesa).
    Universidad de Alicante. (26/10/1984)

Doctora en Filologia Anglesa, sóc professora titular d'Inglés per a Finalitats Específiques, Traducció especialitzada i Didàctica en el Departament de Filologia Anglesa de la Universitat d'Alacant.

En l'actualitat, impartisc docència en el Grau de Turisme i en el Màster Universitari d'Inglés i Español per a Finalitats Específiques. Així mateix, tutoritze treballs de fi de grau /màster en Estudis Anglesos, Traducció i Interpretació i Turisme/TADE, on actue, en aquest últim, com a coordinadora de línia.

Com a investigadora, participe en diversos projectes de traducció de qüestionaris de salut i qualitat de vida amb els Departaments de Psicologia de la Salut i Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant, així com en altres projectes d'investigació nacionals i europeus, de lexicografia mèdica i d'ensenyament de llenguatges especialitzats, entre altres. Igualment participe en projectes d'investigació amb l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA) i en xarxes d'innovació docent.

He col·laborat així mateix en la comissió acadèmica del grau d'Estudis Anglesos com a responsable de l'assignatura de Pràctiques Externes i he exercit el càrrec de Secretària Acadèmica (2013-2016) i de Subdirectora (2016-2019) del Departament de Filologia Anglesa de la Universitat d'Alacant. En l'actualitat, sóc Secretària Acadèmica de la Facultat de Filosofia i Lletres.