Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CASTELLO MARTINEZ, ARACELI

Curriculum breu
CASTELLO MARTINEZ, ARACELI

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2771
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INV. ESTUDIS SOC. AMERICA LLATINA
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster Ejecutivo en Community Management y Dirección de Redes Sociales en la empresa
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (05/09/2012)
  • DOCTORADO EN COMUNICACIÓN
    UNIVERSIDAD CARDENAL HERRERA-CEU (15/07/2009)
  • MÁSTER EN COMUNICACIÓN INTEGRAL
    UNIVERSIDAD COMPLUTENSE MADRID (15/06/2004)
  • LICENCIATURA EN PUBLICIDAD Y RR.PP.
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (15/06/2003)

Doctora en Comunicació per la Universitat Cardenal Herrera-CEU, Màster en Comunicació Integral per la Universitat Complutense de Madrid, Màster executiu en Gestió de Comunitats per la Universitat d’Alacant i Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat d’Alacant, amb Premi Extraordinari de Llicenciatura i segon Premi Nacional.

Acreditada com a professora titular d’universitat per l’ANECA i amb un sexenni (2009-2015) per part de l’AVAP i del CNEAI (2011-2017), imparteix docència en els estudis de Publicitat i Relacions Públiques en la Universitat d’Alacant. Ha sigut també professora en la llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat CEU-Cardenal Herrera i ha col·laborat com a professora en diversos postgraus.

 

Ha treballat en agències de mitjans (Netthink, Initiative) i suports digitals (Ya.com, Vocento) a Espanya i Bèlgica i ha realitzat nombroses publicacions sobre planificació publicitària online, màrqueting en mitjans socials i comunicació digital, com els llibres Estrategias empresariales en la Web 2.0. Las redes sociales online i La comunicación en cambio constante o l’informe Tendencias en planificación publicitaria online, publicat per AIMC.