Doctora en Ciències de la Salut, Màster en Salut Pública i Dietista-Nutricionista.
En l'actualitat ocupa una plaça de Professora Ajudant Doctora en el Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salut Pública i Història de la Ciència en la Universitat d'Alacant. Està acreditada com a Professora Contractada Doctora per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva. Imparteix docència en el grau de Nutrició Humana i Dietètica, en el grau de Gastronomia i Arts culinàries i en el Màster de Salut Pública.
Pertany al Grup Balmis d’Investigació en Història de la Ciencia, Cures en Salut i Alimentació de la Universitat d'Alacant.
Ha sigut investigadora del projecte “El context internacional de les polítiques de nutrició i alimentació en l'Espanya del desenvolupisme (1959-1975)” (HAR2014-51859-C2-2-P), en el marc de la qual ha desenvolupat la seua tesi doctoral sobre Polítiques d'alimentació, nutrició i salut pública a Espanya (1954-2005). Així com investigadora del projecte “Passat i present en el control de les malalties de la pobresa desateses: l'exemple històric de l'Europa mediterrània i la cooperació sanitària internacional” (HAR2017 -82366-C2-2-P).
És acadèmica de número de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició Humana i Dietètica i membre de diverses societats científiques.
Des de novembre de 2017 és col·laboradora-investigadora de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic, una de les càtedres institucionals de la Universitat d'Alacant.
Co-directora i coordinadora del programa de ràdio “El Setrill” en Ràdio Sant Vicent, sobre gastronomia, tradicions culinàries i salut. Ha format part de l'equip de comisariado de l'exposició “Com aprenguérem a menjar. L'acció social i educativa del Programa EDALNU, 1961-1994).
ACTIVITAT INVESTIGADORA DURANT L'ÚLTIMA DÈCADA EN LES SEGÜENTS LÍNIES:
Gastronomia, Tradicions culinàries i salut.
Dones i Història de la gastronomia.
Història de la nutrició comunitària.
Educació alimentària i nutricional.
Polítiques de nutrició a Espanya.
Doctora en Ciències de la Salut, Màster en Salut Pública i Dietista-Nutricionista.
En l'actualitat ocupa una plaça de Professora Ajudant Doctora en el Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salut Pública i Història de la Ciència en la Universitat d'Alacant. Està acreditada com a Professora Contractada Doctora per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva. Imparteix docència en el grau de Nutrició Humana i Dietètica, en el grau de Gastronomia i Arts culinàries i en el Màster de Salut Pública.
Pertany al Grup Balmis d’Investigació en Història de la Ciencia, Cures en Salut i Alimentació de la Universitat d'Alacant.
Ha sigut investigadora del projecte “El context internacional de les polítiques de nutrició i alimentació en l'Espanya del desenvolupisme (1959-1975)” (HAR2014-51859-C2-2-P), en el marc de la qual ha desenvolupat la seua tesi doctoral sobre Polítiques d'alimentació, nutrició i salut pública a Espanya (1954-2005). Així com investigadora del projecte “Passat i present en el control de les malalties de la pobresa desateses: l'exemple històric de l'Europa mediterrània i la cooperació sanitària internacional” (HAR2017 -82366-C2-2-P).
És acadèmica de número de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició Humana i Dietètica i membre de diverses societats científiques.
Des de novembre de 2017 és col·laboradora-investigadora de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic, una de les càtedres institucionals de la Universitat d'Alacant.
Co-directora i coordinadora del programa de ràdio “El Setrill” en Ràdio Sant Vicent, sobre gastronomia, tradicions culinàries i salut. Ha format part de l'equip de comisariado de l'exposició “Com aprenguérem a menjar. L'acció social i educativa del Programa EDALNU, 1961-1994).
ACTIVITAT INVESTIGADORA DURANT L'ÚLTIMA DÈCADA EN LES SEGÜENTS LÍNIES:
Gastronomia, Tradicions culinàries i salut.
Dones i Història de la gastronomia.
Història de la nutrició comunitària.
Educació alimentària i nutricional.
Polítiques de nutrició a Espanya.