Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SOTO ALMELA, JORGE

Curriculum breu
SOTO ALMELA, JORGE

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2575
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A PERMANENT LABORAL
Dep.:
FILOLOGIA ANGLESA
Instituts:
I INTERUNIV LLENGUES MODERNES APLICADES
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster Universitario en Formación del Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria, Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomas
    Universidad Católica San Antonio de Murcia (06/11/2014)
  • Doctor en Traducción e Interpretación
    Universidad de Murcia (31/10/2014)
  • Máster Universitario en Traducción Editorial
    Universidad de Murcia (21/09/2011)
  • Licenciado en Traducción e Interpretación (Inglés)
    Universidad de Murcia (23/11/2009)

Jorge Soto Almela és Professor Permanent Laboral, acreditat a Professor Titular d'Universitat, en el Departament de Filologia Anglesa de la Universitat d'Alacant, amb perfil docent i investigador en les àrees de lingüística aplicada, traducció i llenguatges especialitzats. Anteriorment, va ser professor del Departament d'Idiomes de la Universitat Catòlica de Múrcia (2012-2019) i del Departament de Lingüística Aplicada a la Ciència i a la Tecnologia de la Universitat Politècnica de Madrid (2019-2021).

La seua experiència docent és extensa i variada. Ha impartit classes en la Università degli Studi di Milà i la Scuola Superiore per Mediatori Linguistici Carolina Albasio. Ha impartit assignatures d'anglès específic, lingüística, bilingüisme i traducció tant en grau com en postgrau. Col·labora anualment amb el Dipartimento di Scienze della Mediazione Linguistica e di Studi Interculturali de la Universitat de Milà, on ha realitzat diverses estades d'investigació. Ha participat com a professor convidat en diversos cursos d'extensió universitària i de postgrau sobre traducció, comunicació especialitzada i lingüística aplicada organitzats per la Universitat de Múrcia, la Universitat Internacional de la Mar, la Universitat de Còrdova i la Universitat de Santiago de Compostel·la.

Jorge Soto és un ferm defensor de la divulgació científica i de la creença que les investigacions que es realitzen en el si de la universitat han de traspassar les fronteres acadèmiques i contribuir al progrés social i educatiu.