Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SEPULCRE MARTINEZ, JUAN MATIAS

Curriculum breu
SEPULCRE MARTINEZ, JUAN MATIAS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 1320
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Licenciatura en Ciencias y Técnicas Estadísticas
    Universidad Miguel Hernández de Elche (01/07/2009)
  • Doctorado en Matemáticas y Aplicaciones Científico-Técnicas
    Universidad de Alicante (21/10/2008)
  • LICENCIATURA EN MATEMÁTICAS
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (09/07/2005)

Juan Matías Sepulcre Martínez és Professor Titular d'Universitat en l'àrea de coneixement d'Anàlisi Matemàtica de la UA des del 13 de desembre de 2017. Posseeix dues llicenciatures -Matemàtiques (Excel·lent, 2005) i Ciències i Tècniques Estadístiques (Excel·lent, 2009)- i és doctor per la Universitat d'Alacant des de l'any 2008 (Excel·lent Cum Laude). Ha estat treballant com a professor de matemàtiques -principalment en els graus de Matemàtiques, Física i Matemàtiques- des del curs 2008/2009, motiu pel qual està molt orgullós, ja que les matemàtiques -i la seua docència- han sigut una de les seues grans passions des que era xicotet.

És coautor de més de 40 articles d'investigació en revistes de reconegut prestigi en l'àmbit de les matemàtiques, i més concretament en l'àmbit de l'anàlisi matemàtica (per exemple, Bulletin of the London Mathematical Society, Journal of Mathematical Analysis and Applications, Analysis and Mathematical Physics, Annali di Matematica Pura ed Applicata, Studia Mathematica, Experimental Mathematics o The Ramanujan Journal). Com es pot veure en algunes de tals publicacions, Sepulcre ha contribuït a resoldre diverses conjectures i problemes oberts en el context de la teoria de funcions quasi periòdiques, polinomis exponencials i cordes fractals. Aquests esforços de recerca es van dur a terme durant els períodes en què va treballar com a investigador principal de dos projectes de recerca finançats per la Comunitat Valenciana (GV/2015/035) i la Universitat d'Alacant (GRE11-23), que també van finançar dues estades de curta durada en institucions científiques. Aquest autor ha impartit més de 40 comunicacions a congressos tant nacionals com a internacionals, i ha sigut membre de diversos comitès científics i organitzadors de congressos i jornades de caràcter nacional i internacional.

El professor Sepulcre és també autor de nombrosos llibres i articles d'interès docent en l'àrea de l'anàlisi matemàtica -relacionats principalment amb l'ensenyament i el context històric- i amb tècniques de resolució de problemes. A més, aquest professor realitza també, de forma continuada, diferents tasques i contribucions en l'àmbit de la divulgació i difusió de les matemàtiques.

Alguns càrrecs exercits per Sepulcre són el de Coordinador de Comunicació i Innovació Docent de la Facultat de Ciències de la UA (des de maig de 2022), Vocal de la Junta de Govern de la Reial Societat Matemàtica Espanyola RSME (des de febrer de 2024), Delegat de la RSME a Alacant (des de 2020), Coordinador de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) en la UA (en les proves celebrades en 2022) i President de tribunal de les PAU (des de 2020).

Quan no està treballant, a JuanMa li agrada explorar el bell entorn que ens envolta amb els seus amics i coneguts. Unes altres de les seues passions són l'esport, particularment el running o carrera a peu, i el cinema, distraccions i hàbits a través dels quals ha conegut a persones increïbles. 

Web: http://personal.ua.es/va/jm-sepulcre/