Llicenciada en Ciències Químiques per la UA l'any 1991 i Doctora en Ciències per la UA l'any 2000. Memòria de llicenciatura sobre “Caracterització de varietats d'ametla sobre la base del perfil d'aminoàcids” 2003. Posteriorment, vaig gaudir d'una beca en el *SOIVRE realitzant labors de control de qualitat d'aliments fins a l'any 1998. Des de l'any 1998-2000 simultaniege una plaça de professor associat en la UA amb professor interí en instituts de secundària de la província d'Alacant. L'any 2000 vaig defensar la tesi doctoral sobre “Caracterització *Quimiométrica de 10 varietats d'ametla de diferents localitats”.
La meua vinculació a temps complet amb la UA va començar a mitjan any 2001 com a professor titular d'Escola Universitària i, posteriorment, l'any 2010 passe al col·lectiu de professors titulars d'Universitat. Durant eixe temps he impartit classes en la Diplomatura/Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UA en diverses assignatures, en el Grau en Gastronomia i Arts Culinàries així com en el Màster de Ciències dels Aliments i la Nutrició, el Màster de Química Ambiental i Sostenible i el Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània.
Pertany al grup d'investigació “Anàlisi d'Aliments, Química Culinària i Nutrició” de la UA, i, també col·labore puntualment amb altres grups d'investigació. La meua investigació s'ha centrat en el Control Químic d'Aliments utilitzant diferents tècniques d'anàlisis, encara que posseïsc major experiència en anàlisi cromatogràfica Durant els últims anys he participat com a investigador a temps complet en diversos projectes d'investigació, en concret en 3 projectes del Ministeri de Ciència i Innovació i alguna ajuda finançada per la Conselleria de l'Educació i una de la Conselleria de Sanitat, a nivell internacional un projecte *EUFORA. Codirectora de dues tesis doctorals en els últims 5 anys i de 32 *TFG i alguns TFM.
Llicenciada en Ciències Químiques per la UA l'any 1991 i Doctora en Ciències per la UA l'any 2000. Memòria de llicenciatura sobre “Caracterització de varietats d'ametla sobre la base del perfil d'aminoàcids” 2003. Posteriorment, vaig gaudir d'una beca en el *SOIVRE realitzant labors de control de qualitat d'aliments fins a l'any 1998. Des de l'any 1998-2000 simultaniege una plaça de professor associat en la UA amb professor interí en instituts de secundària de la província d'Alacant. L'any 2000 vaig defensar la tesi doctoral sobre “Caracterització *Quimiométrica de 10 varietats d'ametla de diferents localitats”.
La meua vinculació a temps complet amb la UA va començar a mitjan any 2001 com a professor titular d'Escola Universitària i, posteriorment, l'any 2010 passe al col·lectiu de professors titulars d'Universitat. Durant eixe temps he impartit classes en la Diplomatura/Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UA en diverses assignatures, en el Grau en Gastronomia i Arts Culinàries així com en el Màster de Ciències dels Aliments i la Nutrició, el Màster de Química Ambiental i Sostenible i el Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània.
Pertany al grup d'investigació “Anàlisi d'Aliments, Química Culinària i Nutrició” de la UA, i, també col·labore puntualment amb altres grups d'investigació. La meua investigació s'ha centrat en el Control Químic d'Aliments utilitzant diferents tècniques d'anàlisis, encara que posseïsc major experiència en anàlisi cromatogràfica Durant els últims anys he participat com a investigador a temps complet en diversos projectes d'investigació, en concret en 3 projectes del Ministeri de Ciència i Innovació i alguna ajuda finançada per la Conselleria de l'Educació i una de la Conselleria de Sanitat, a nivell internacional un projecte *EUFORA. Codirectora de dues tesis doctorals en els últims 5 anys i de 32 *TFG i alguns TFM.