Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  PRATS MOYA, MARIA SOLEDAD

Curriculum breu
PRATS MOYA, MARIA SOLEDAD

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3777
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
3206 - Ciencias de la Nutrición
3309 - Tecnología de los Alimentos
330920 - Propiedades de los alimentos
230290 - Bioquímica de Alimentos
330903 - Antioxidantes en los alimentos

Formació acadèmica

  • Master Universitario en Dietética y Nutrición Humana
    Coorganizado por Centro de Estudios Superiores y la Universidad de Cádiz (05/07/2004)
  • Doctorado en Químicas
    Universidad de Alicante (17/07/2000)
  • Licenciatura/Ingenieria en Ciencias Químicas
    Universidad de Alicante (01/01/1991)

Llicenciada en Ciències Químiques per la UA l'any 1991 i Doctora en Ciències per la UA l'any 2000. Memòria de llicenciatura sobre “Caracterització de varietats d'ametla sobre la base del perfil d'aminoàcids” 2003. Posteriorment, vaig gaudir d'una beca en el SOIVRE realitzant labors de control de qualitat d'aliments fins a l'any 1998. Des de l'any 1998-2000 simultanege una plaça de professor associat en la UA amb professor interí en instituts de secundària de la província d'Alacant. L'any 2000 vaig defensar la tesi doctoral sobre “Caracterització Quimiométrica de 10 varietats d'ametla de diferents localitats”.

La meua vinculació a temps complet amb la UA va començar a mitjan any 2001 com a professor titular d'Escola Universitària i, posteriorment, l'any 2010 passada al col·lectiu de professors titulars d'Universitat. Durant aqueix temps he impartit classes en la Diplomatura/Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UA en diverses assignatures així com en el Màster de Ciències dels Aliments i la Nutrició i el Màster de Química Ambiental i Sostenible. Des de l'any 2008-2015 vaig ser Secretària del Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia i, des de febrer de 2015 sóc directora del mateix.