Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  PAPI GALVEZ, NATALIA

Curriculum breu
PAPI GALVEZ, NATALIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2617
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN BIENESTAR SOCIAL Y DESIGUALDADES
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (16/12/2004)
  • Diploma de estudios avanzados (suficiencia investigadora)
    DEP. SOCIOLOGÍA II, PSICOLOGÍA, COMUNICACIÓN Y DIDÁCTICA. UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/10/2001)
  • Licenciado en Sociología (Marketing y Publicidad)
    Universitat d'Alacant (11/10/1999)

Natalia Papí Gálvez és professora titular d'universitat des de 2011 en el Dpto. de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials, amb quatre quinquennis docents i tres sexennis de recerca reconeguts. Contribueix com a investigadora al IUIEG i al IEI. És directora del grup E-COM.

Es doctora per la Universitat d'Alacant (2004) amb premi extraordinari. És llicenciada en Sociologia, en l'especialitat “Màrqueting i Publicitat”. Finalitza en 1999, amb premi extraordinari, després de gaudir d'una beca de mobilitat per a acabar aquests estudis a Regne Unit.

Aqueix mateix any aconsegueix, en convocatòria pública, una beca de recerca de la Direcció general de la Dona de València per a la realització d'un estudi sobre el sector del calçat amb perspectiva de gènere. Mesos després obté un premi de recerca del Centre d'Estudis Europeus de la Universitat de Valladolid per una altra de les seues recerques amb enfocament de gènere sobre l'ampliació europea.

L'any 2000 li concedeixen la beca de recerca nacional per a la Formació del Personal Investigador (FPI) del Ministeri de Ciència i Tecnologia, per a la Facultat de CC. de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid. Aqueix mateix any realitza una estada en el Zentrum für Umfragen, Methoden und Analysen (ZUMA) de GESIS a Alemanya. Li són concedides altres ajudes formatives i de recerca per a participar en fòrums internacionals de rellevància. 

Des de 2001 imparteix docència en el títol oficial de Publicitat i RR.PP. en la UA. Gran part de la seua labor com a docent es concentra, principalment, en les assignatures “Introducció a la Recerca en Mitjans Publicitaris” i “Recerca i Planificació de Mitjans”. També imparteix docència de: “Deontologia de la Publicitat i de les RR.PP.” (Llic. Publicitat i Relacions Públiques), “Planificació publicitària online” (Social Mitjana i Community Management), “Habilitats Investigadores en Comunicació” (Màster oficial Comincrea),  “Fonaments dels estudis de gènere per a l'anàlisi de la comunicació social i de la publicitat”, “Estudis de gènere” i “Publicitat i comunicació social” (Doctorat Benestar social i Desigualtats). Actualment, entre altres doctorats, contribueix al d'Empresa, Economia i Societat de la Facultat, en 2. Comunicació, Comportament i Societat.

Ha participat en nombrosos projectes R+D+i i ha dirigit diversos estudis vinculats a les seues dues línies d'especialització. Pel seu treball en Publicitat, és convidada com a investigadora en universitats europees, tals com, la Sapienza Università vaig donar Roma i la DCU.

Ha exercit durant uns quants mesos el càrrec de Degana en funcions de la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials. Des de finals de 2012 fins a març de 2022 ha sigut Vicedegana del Grau en Publicitat i Relacions Públiques. Coordina el Màster en Comunicació Digital.