Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  NUÑEZ ROMERO, MARIA

Curriculum breu
NUÑEZ ROMERO, MARIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN ECONOMÍA
    Escuela de Doctorado (26/03/2019)
  • Máster Oficial en Economía Aplicada
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/11/2013)
  • Licenciatura en Economía
    Universitat d'Alacant (21/09/2012)

María Núñez-Romero és docent i investigadora del Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada de la Universitat d'Alacant (UA) i Directora de la Seu Universitària de la UA a Xixona. Així com membre de l'Institut d'investigació interuniversitari d'Economia Internacional (IEI) i del Grup d'investigació d'Economia de la Innovació i la Inteligència Artificial (ECO-IA).

L'autora ha centrat el seu treball de recerca en l'estudi de la cooperació entre agents del sistema innovador com a motor de desenvolupament regional. Els seus treballs s'emmarquen dins dels sistemes regionals d'innovació, les estratègies per al desenvolupament local i el paper de la indústria local en el creixement econòmic.

Ha participat en projectes d'investigació, tant competitius de caràcter europeu, nacional i regional, com en col·laboració amb institucions i empreses. Ha desenvolupat la seua investigació en estades nacionals en la Universitat Complutense de Madrid i internacionals en la Universitat de Beira Interior (Portugal).