Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  NAVALON MIRA, ALBA

Curriculum breu
NAVALON MIRA, ALBA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN EMPRESA, ECONOMÍA Y SOCIEDAD
    Escuela de Doctorado (25/09/2018)
  • Máster en Ciencias de la Enfermería
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (04/10/2012)
  • Diplomada en Enfermería
    Universitat d'Alacant (29/06/2010)

Alba Navalón Mira és Diplomada en Infermeria (2007-2010), Màster en Ciències de la Infermeria (2010-2012) i Doctora en Sociologia per la Universitat d'Alacant (2018).

Actualment és professora associada del Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant. Al mateix temps treballa en Inscanner S.L. concessionària del Servei de Ressonància Magnètica de l'Hospital General d'Elx. És membre de l'equip directiu en el comitè d'investigació en Sociologia de la Salut (C10) de la Federació Espanyola de Sociologia (FES).

Ha impartit un seminari “Alfabetització estadística” en el Col·legi Internacional Lope de Vega de Benidorm, en col·laboració amb el Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant, dins del projecte Erasmus+ “Youth Empowering Society: targeting Social Inclusion”. A més, ha impartit docència en el Màster Universitari en Especialització en Cures d'Infermeria (Matèria: Urgències, emergències i catàstrofes); en l'assignatura “Monitoratge i valoració del pacient pediàtric”, en la Universitat CEU Cardenal Herrera. En aquesta mateixa universitat ha sigut membre del tribunal dels treballs fi de màster.

Ha col·laborat en dues fases del projecte “Estudi comparatiu sobre percepció de factors de risc psicosocial en dues mostres (mexicana i espanyola) de treballadors en institucions de salut”, sota el conveni de cooperació acadèmica que té subscrit el Departament de Sociologia I amb la Universitat de Guanajuato. A més, ha participat com a infermera d'assajos clínics duts a terme en el Servei de Ressonància Magnètica de l'Hospital General Universitari d'Elx; en els protocols: Eli Lilly Estudi AMARANTH, Elan Protocol ELND005- AG201, FÒRUM Pharmaceuticals Protocol EVP-6124-024, Pfizer B2081011, Hoffman-La Roche WN28745 Estudi Marguerite i Hoffman-La Roche BP28245 Estudi Mayflower.

Actualment participa en el projecte COST Action "European Sexual Medicine Network” (CA18124). L'objectiu principal de l'acció és establir una xarxa internacional multidisciplinària d'investigadors, especialistes i professionals en medicina sexual. Els camps inclouen: medicina, psicologia, sociologia, pedagogia i altres ciències de la salut. L'objectiu general és presentar i avançar en medicina sexual en tots els nivells d'educació, i en investigació i pràctica clínica i de salut pública.

Les seues contribucions a congressos, nacionals i internacionals, i publicacions s'emmarquen dins de la línia de sociologia de la població, canvi social i salut.