Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MOYA MONTOYA, JOSE ANTONIO

Curriculum breu
MOYA MONTOYA, JOSE ANTONIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2313
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO ARQ. I PATR. HIST.
Grups:
Codi UNESCO:
6308 - Comunicaciones sociales

Formació acadèmica

  • Doctor en Comunicación
    Facultad de CC Económicas y Empresariales Universidad de Alicante (09/03/2019)
  • Máster Oficial en Innovación en Periodismo
    Universidad Miguel Hernández (10/07/2015)
  • Máster en Producción Audiovisual
    Universidad de Alcalá (20/07/2010)

Doctor en Comunicació per la Universitat d'Alacant, posseeix un màster en Innovació en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández i un màster en Producció Audiovisual per la Universitat d'Alcalá. Té el títol d'Expert Universitari en Periodisme Científic per la UNED i d'Expert Universitari en Gestió del Patrimoni per la Universitat d'Alacant. Va cursar estudis d'Història i és graduat en Periodisme. També posseeix els diplomes universitaris en Vídeo i Televisió, Comunicació Institucional i Fotografia Científica.  

Professor Associat del Dpto. de Comunicació i Psicologia Social des de 2001. Tècnic Especialista del Taller d'Imatge des de 1989. Professor en el Màster en Patrimoni Virtual de la Universitat d'Alacant i en el Màster Oficial en Arqueologia Nàutica i Subaqüàtica de la Universitat de Cadis. Acreditat per ANECA com a Professor Contractat Doctor. Ha rebut vint premis nacionals i internacionals a la seua obra audiovisual. Director de les sèries de TVE i Canal Sud L'Espanya Submergida i Andalusia Submarina. Ha dirigit i escrit els documentals de gran format Antàrtida la vida en el límit i Lus naufragis d'Anatolia. Director del projecte de R+D+i Mar d'Espanya del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.  

Posseeix els certificats i habilitacions professionals de Bussejador Professional (MAPA), Instructor Internacional de Bussege (CMAS), Patró Professional d'Embarcacions (Marina Mercant) i Pilot Avançat i Radiofonista RPAS (AESA).