Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MORENO IZQUIERDO, LUIS

Curriculum breu
MORENO IZQUIERDO, LUIS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 9759
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
ANALISI ECONOMICA APLICADA
Instituts:
IU INVESTIGACIONS TURISTIQUES
I. INTERUNIVERSITARI ECONOMIA INTERN.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctor en Economía
    Universidad de Alicante (02/01/2014)
  • DOCTORADO EN PROBLEMAS ACTUALES E HISTÓRICOS DE LA ECONOMÍA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (28/10/2013)
  • Licenciatura en Económicas
    Universitat d`Alacant (01/07/2007)

Luis Moreno-Izquierdo és professor titular de la Universitat d'Alacant (Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada) i director del Grup de recerca en economia de la innovació i de la intel·ligència artificial (ECO-IA).

Des de la publicació de la seva tesi doctoral, s'ha especialitzat en l'anàlisi de l'Economia de la Innovació i la transformació digital. Ha publicat nombrosos articles científics i capítols de llibre en les editorials més prestigioses, aplicant els seus coneixements sobre el sector turístic, el transport, l'educació o la macroeconomia i la geopolítica. Entre les seves obres destacades es troba el llibre "Europa frente a EE.UU. y China. Prevenir el declive en la era de la IA".

Ha participat en diverses desenes de projectes de recerca, tant competitius de caràcter europeu, nacional i regional, com en col·laboració amb institucions i empreses. D'ells destaca la direcció del projecte de formació oberta de la Universitat d'Alacant “UniMOOC”, sota mecenatge de Google i Banc Santander, i que va superar els 500.000 usuaris registrats de més de cent països.