Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MONLLOR JIMENEZ, MARTA

Curriculum breu
MONLLOR JIMENEZ, MARTA
MONLLOR JIMENEZ, MARTA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2502
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Marta Monllor Jiménez és llicenciada en Sociologia i Diplomada en Treball Social per la Facultat de Ciències Empresarials i Econòmiques de la Universitat d'Alacant. Màster oficial en recerca social aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, centrant la seua recerca en la vulnerabilitat relacional de les dones víctimes de violència de gènere. Posseeix formació de postgrau diversa en: Violència de Gènere, Gestió de Fundacions, Serveis Socials i Drets de la Infància.

Durant els anys 2001 a 2009, va ser cap de l'àrea d'atenció  social especialitzada del govern d'Andorra, col·laborant amb organitzacions internacionals en matèria de gènere i drets humans, sent membre de: el CDEG del Consell d'Europa durant els anys 2003 a 2009; primeres taules de negociació del CAVIO, comitè que va elaborar el Conveni d'Istanbul i ha participat en diverses conferències ministerials sobre els drets de les dones del Consell d'Europa i en la CSW de Nacions Unides, participant en recerques i informes sobre Drets Humans de les dones.

Des d'abril de 2011 fins a febrer de 2017, va ser coordinadora de projectes i directora tècnica de la Fundació per a la Convivència ASPACIA, sent Focal point de l'organització  Women Against Violence Euorpe (WAVE), des de juny 2015-març 2017. Actualment és Agent d'Igualtat de la Xarxa Valenciana d'Agents d'Igualtat en l'Ajuntament d'Ibi, participant en el Projecte Europeu 'Creative Spirits'.

Ha sigut Ponent en la Comissió d'Igualtat del Senat, la Ponència d'Estudi per a l'elaboració d'estratègies contra la violència de gènere, sessió 22 de maig de 2017. Ponència relativa a la  necessitat de modificaión legislativa per al reconeixement del dret a protecció i atenció integral a les dones víctimes de violència sexual.

En 2018 part de l'equip relator de la conferència i xarxa de sinergías: “A COMMON VOICE TOWARDS A WORLD WITHOUT GBV-INTERVENTION MECHANISMS AND GOOD PRACTICE MODELS ON GENDER BASED VIOLENCE”, EEA/Norway Grants.

És Professora Associada del Departament de Sociologia I de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant des de novembre 2017.

Ha sigut Professora Associada del Departament de Sociologia i Anàlisi dels Organitzacions de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona (UB). Docència en la Llicenciatura de Criminologia de la Facultat de Dret de “Delinqüència sexual i de gènere” (obligatòria) i part sociològica de “Victimologia” (obligatòria) els cursos 2009-2010 i 2010-2011.

Professora del postgrau: prevenció, detecció i atenció de la violència de gènere. CU La Salle-Grup5-Aspacia (Eds.2011-2017).

Col·laboradora Acadèmica d'ESADE, Business School de Barcelona. Assignatura Sociologia (obligatòria) de la Llicenciatura en Administració i Direcci&