Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MELIA BEIGBEDER, SANTIAGO

Curriculum breu
MELIA BEIGBEDER, SANTIAGO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2383
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:

Formació acadèmica

 • DOCTORADO EN APLICACIONES DE LA INFORMÁTICA
  Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (27/04/2007)
 • SUFICIENCIA INVESTIGADORA
  ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR DE ALICANTE (15/07/2002)
 • INGENIERO EN INFORMATICA
  ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR DE ALICANTE (08/12/1998)
 • INGENIERO TÉCNICO EN INFORMÁTICA DE GESTIÓN
  ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR DE ALICANTE (20/06/1998)

Santiago Meliá és titular de universitat en el departament de Llenguatges i sistemes Informàtics en la Universitat d'Alacant. Les seues àrees de recerca inclouen el desenvolupament dirigit per models, les metodologies d'Enginyeria Web, les tècniques de generació automàtica i l'arquitectura del programari, totes elles són part del seu treball de tesi presentat a Alacant en 2007. En els útimos anys s'ha centrat en l'enginyeria del programari empírica aplicada a l'area del model-driven para refutar les seues promeses de millora en la productivitat, mantenibilidad i satisfacció en el desenvolupament del programari.  

 Ha publicat en prestigioses revistes (IEEE Internet Computing, Empírical Programari Engineering, Journal of Systems and Programari, Information and Programari Technology, European Journal of Information Systems, Journal of Web Engineering, etc.) i conferències (OOPSLA, EC-MDA, ER, EC-Web, ICWE, CADUI, etc.). També ha participat com a comitè de programa en diferents conferències  (WWW, ICWE, JISBD) i ha co-organitzat el taller internacional  MDWE (2011, 2012 i 2013) durant tres anys . 

Finalment, recalcar que ha coordinat i participat en nombrosos de projectes de recerca amb empreses privades en els quals ha pogut aplicar les últimes tècniques d'enginyeria del programari per a desenvolupar aplicacions per a empreses com a Ambulàncies Ajuda S.L.U, INASE, Patronat de Turisme de la diputació d'Alacant, Smartloto S.L, SUMA Gestió Tributària, etc.