Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ MARTIN, ESTER

Curriculum breu
MARTINEZ MARTIN, ESTER

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:
Codi UNESCO:
120325 - Diseño de sistemas sensores
120304 - Inteligencia artificial
120317 - Informática

Formació acadèmica

 • Máster en Programación Móvil y Videojuegos
  Universitat Jaume I de Castellón (30/11/2017)
 • Máster Universitario en Profesor de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas
  Universitat Jaume I de Castellón (30/06/2013)
 • Doctorado en Informática
  Universitat Jaume I de Castellón (03/06/2011)
 • Ingeniería en Informática
  Universitat Jaume I de Castellón (30/06/2004)

La Dra. Ester Martinez-Martin és Professora Ajudant Doctora de la Universitat d'Alacant. Va cursar estudis d'Enginyeria en Informàtica (2004), un Màster en Programació de Videojocs i Mòbils (2017), un Màster en Educació Secundària, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes (2011), i un doctorat en Enginyeria (Robòtica, 2011), en la Universitat Jaume-I.

La seua recerca se centra en línies relacionades amb l'ús de la visió en tasques robòtiques, com la detecció d'objectes i el reconeixement d'accions. Ha publicat 6 articles indexats en JCR, així com 10 articles en revistes no indexades en JCR (encara que indexades en Scopus), un llibre de recerca (Springer), diversos capítols de llibres, tres llibres de recerca (com coeditora) i més de 25 articles en congressos nacionals i internacionals. Ha participat en diversos projectes de recerca de caràcter comunitari, nacional i europeu. També ha realitzat 4 estades de recerca en centres internacionals de gran prestigi: Università degli Studi vaig donar Genova (Pr. Silvio Sabatini), SungKyunKwan University (Pr. Suthan Lee), Universidade do Minho (Pr. Paulo Novais) i Technische Universitat (LA TEUA) Wien ) (Pr. Markus Vincze), totes els quals van ser finançades amb convocatòries públiques competitives. A més, ha sigut l'organitzadora de les conferències internacionals IEEE-RAS Summer School on Experimental Methodology, Performance Evaluation and Benchmarking in Robotics (2015), 13th International conference on the Simulation of Adaptive Behavior (SAB 2014), 12th International AERFAI/UJI Robotics School on Perceptual Robotics for Humanoids (IURS 2012). També va ser coorganizadora d'alguns tutorials en conferències internacionals (HRI, 2017, ICINCO, 2014, IAS-13, 2014, IEEE RO-MAN, 2013). Ha sigut membre del comitè del programa i del comitè d'organització en diverses conferències nacionals i internacionals. És membre de les associacions IEEE i AERFAI.