Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARIN RAIGAL, GABRIEL

Curriculum breu
MARIN RAIGAL, GABRIEL
MARIN RAIGAL, GABRIEL
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 9710
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Licenciado en Derecho
    Universitat d'Alacant (02/09/1993)

Gabriel Marín és advocat, membre del Col·legi d'Advocats d'Alacant. Va obtenir la llicenciatura en Dret i el títol de Màster donen Propietat Intel·lectual i Noves Tecnologies en la Universitat d'Alacant (Magister Lucentinvs). També va obtenir del títol d'Expert Universitari de Comunitats Europees i Dret de la Unió Europea i va completar la seua experiència en les Institucions Europees com a advocat en pràctiques en la Unitat d'Aplicació del Dret de l'O.I. a Brussel·les.

 

Després d'anys com a advocat generalista, des del 2001 treballa en el sector de la Propietat Industrial i Intel·lectual per a importants signatures internacionals com Marks & Clerk, Elzaburu i actualment Clarke, Modet & Cº.

 

Gabriel és també professor associat del Departament de Dret Civil de la Universitat d'Alacant des de l'any 2004 adscrit al grup de treball sobre Drets d'Autor, impartint classes en diferents graus i estudis, incloent el màster de Propietat intel·lectual (Magister Lucentinvs).

 

És membre d'associacions professionals especialitzades com l'Associació Literària i artística per a la Defensa dels Drets d'Autor (ALADDA).

 

Parla espanyol.  anglès fluid i francès.