Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  LLORCA GALIANA, JAUME

Curriculum breu
LLORCA GALIANA, JAUME

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
AJUDANT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster Universitario en Fiscalidad
    Universitat Oberta de Catalunya (01/02/2022)
  • Máster Universitario en Abogacía
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (25/02/2017)
  • Derecho
    Universidad de Alicante (25/07/2015)

Jaume Llorca Galiana és Professor Ajudant del Departament de Dret Mercantil de la Universitat d'Alacant. Va cursar el Grau en Dret i el Màster de l'Advocacia en la Universitat d'Alacant i el Màster en Fiscalitat en la Universitat Oberta de Catalunya.

Especialitzat en Contractació Mercantil, Dret d'Assegurances i Propietat Intel·lectual. Forma part de Xarxes d'Investigació de la UA i del Programa d'Acció Tutorial. Col·laborador bimensual en la revista La Llei Digital analitzant la temàtica de Contractació “digital, blockchain i Smart contrats”. Ha format part del comitè d'avaluació i acreditació de títols en l'àmbit de Ciències Socials i Jurídiques en l'AVAP, ACPUA i Fundació Madri+D. Igualment, forma part de Comitès Científics i d'Organització de diferents jornades i congressos en l'àmbit del Dret Mercantil. Així mateix, ha participat en diversos congressos de caràcter nacional i internacional, presentant comunicacions que han donat lloc a publicacions en capítols de llibre i articles de revista. És soci de la Secció Espanyola de l'Associació Internacional de Dret d'Assegurances (SEAIDA).

Ha impartit docència en diversos graus de la UA així com en el Màster en Propietat Intel·lectual i Innovació Digital, Magister Lvcentinvs, de la UA.

Finalment, cal destacar el seu exercici professional com a Advocat durant més quatre anys, sent soci d'un bufet especialitzat en l'àmbit civil-mercantil.