Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GUTIERREZ HERVAS, ANA ISABEL

Curriculum breu
GUTIERREZ HERVAS, ANA ISABEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2101
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

 • Tesis doctoral
  Universidad Miguel Hernández (20/07/2020)
 • NUTRICIÓN CLÍNICA Y COMUNITARIA
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (30/07/2012)
 • CURS DE FORMACIO PER A LA CAPACITACIO DOCENT EN VALENCIA
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (07/04/2011)
 • CURSO DE APTITUD PEDAGOGICA PARA LA DOCENCIA EN ENSEÑANZA SECUNDARIA. ACTUAL MASTER EN ED SECUNDARIA
  UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ (31/03/2009)
 • DIPLOMADA EN NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (30/06/2007)

Diplomada universitària en Nutrició Humana i Dietètica (2007) i màster universitari en Nutrició Clínica i Comunitària per la Universitat d’Alacant (2012). Doctora en Nutrició (excel·lent cum laude) en el programa de Medicina Clínica per la Universitat Miguel Hernández (2016). Tesi doctoral titulada Influencia de variables ambientales en el sobrepeso y obesidad infantil.

Des de fa anys desenvolupa la seua activitat professional com a dietista i nutricionista clínica en diferents centres de tractament individualitzat de l’obesitat i altres patologies cròniques, i va col·laborar en la campanya FROM 2010 “Per a una alimentació sana, 4 racions per setmana”, un programa de salut pública per a fomentar hàbits alimentaris saludables en la població infantil finançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

Des del 2016 és professora del Departament d’Infermeria de la Universitat d’Alacant, on imparteix docència i actualment ocupa el càrrec de secretària. Ha participat en projectes d’innovació docent en diverses universitats i ha contribuït a congressos i jornades de docència.

A més, té coneixements de valencià (nivell C1 i capacitació docent en valencià), anglès (nivell B2) i francès (curs d’immersió lingüística).