Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GUTIERREZ HERVAS, ANA ISABEL

Curriculum breu
GUTIERREZ HERVAS, ANA ISABEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2101
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

 • NUTRICIÓN CLÍNICA Y COMUNITARIA
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (30/07/2012)
 • CURS DE FORMACIO PER A LA CAPACITACIO DOCENT EN VALENCIA
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (07/04/2011)
 • CURSO DE APTITUD PEDAGOGICA PARA LA DOCENCIA EN ENSEÑANZA SECUNDARIA. ACTUAL MASTER EN ED SECUNDARIA
  UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ (31/03/2009)
 • DIPLOMADA EN NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (30/06/2007)

Diplomada Universitària en Nutrició Humana i Dietètica (2007) i Màster Universitari en Nutrició Clínica i Comunitària per la Universitat d'Alacant (2012). Doctora en Nutrició (excel·lent-cum laude) en el programa de Medicina Clínica per la Universitat Miguel Hernández (2016). Tesi doctoral titulada "Influencia de variables ambientals en el sobrepès i obesitat infantil".

Durant anys ha desenvolupat la seua activitat professional com a dietista-nutricionista clínica en diferents centres de tractament individualitzat de l'obesitat i altres patologies cròniques i ha col·laborat en la campanya FROM 2010 "per a una alimentació sana, 4 racions per setmana". Programa de Salut Pública per a fomentar hàbits alimentaris saludables en la població infantil finançat per l'anterior Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

Des de 2016 és Professora Associada del Departament d'Infermeria de la Universitat d'Alacant, on imparteix docència en els mateixos graus universitaris i és tutora de pràctiques clíniques i treballs fi de grau. A més, ha sigut professora responsable d'assignatures de grau i ha impartit docència en postgraus, participa en diversos projectes d'innovació docent en diverses universitats i ha contribuït en congressos i jornades de docència.

A més, té coneixements de valencià (nivell C1 i capacitació docent en valencià), anglès (nivell B2) i francès (curs d'immersió lingüística).