Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  GIL GARCIA, ELIZABETH

Curriculum breu
GIL GARCIA, ELIZABETH

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 1182
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A CONTRACTAT/ADA DOCTOR/A
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

 • DOCTORADO EN DERECHO
  Escuela de Doctorado (14/10/2016)
 • DOCTORA EN DERECHO
  Universidad de Alicante (14/10/2016)
 • MASTER UNIVERSITARIO EN DERECHO AMBIENTAL Y DE LA SOSTENIBILIDAD
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (02/07/2013)
 • LICENCIATURA EN DERECHO
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (03/07/2012)

Elizabeth Gil García és Doctora en Dret per la Universitat d'Alacant (2016) amb qualificació excel·lent CUM LAUDE i esment de Doctorat Internacional. L'any 2013, després de concloure els seus estudis de Llicenciatura (Premi Extraordinari) i Màster, es va incorporar a l'Àrea de Dret Financer i Tributari de la Universitat d'Alacant a través d'una beca d'iniciació a la recerca. Al novembre de 2013 va iniciar els seus estudis de Doctorat, obtenint per a açò diverses beques de caràcter predoctoral a nivell autonòmic i nacional (Programa VALi+d, Programa FPU, inter alia). Des de setembre de 2017, és Professora Ajudant Doctora en la citada àrea.

La seua Tesi Doctoral "Los incentivos fiscales a la I+D+i", dirigida per la Dra. Amparo Navarro Faure, ha sigut realitzada sota el paraigua del projecte "La investigación y la transferencia de conocimiento en el marco del ordenamiento financiero comunitario e internacional" (PROMETEO/2012/073) i en el marc de la xarxa internacional de recerca EURIDTAX.

Compta amb publicacions en revistes especialitzades i de referència, a nivell nacional i internacional. Igualment, participa, actualment, en diversos projectes de recerca. Així mateix, ha participat en 30 Congressos nacionals i internacionals com a ponent i comunicant. cal ressaltar la seua actuació com a secretària acadèmica en dos Congressos internacionals de la International Fiscal Association (IFA) i la seua condició de (Co-)National Reporter en diversos fòrums internacionals com la IFA o l'European Association of Tax Law Professors (EATLP). D'altra banda, ha assistit a més de 90 Congressos, Seminaris i Conferències tant en el plànol nacional com a internacional, i no solament en la seua àrea de coneixement sinó també en altres afins. Ha realitzat quatre estades de recerca en centres de reconegut prestigi internacional com l'International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), Institute for Austrian and International Tax Law (Wien University) i en el Max Planck Institute for Tax Law and Public Finance (beca Max Planck Prince of Astúries Award).

Finalment, és membre de diverses associacions i xarxes de recerca com Asociación Española de Derecho Financiero, la Red de Profesores de Derecho Financiero y Tributario (RPDFT) i l'Association of Friends and Alumni of the Max Planck Institute for Tax Law and Public Finance, entre unes altres.