Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  FERRER ARACIL, JAVIER

Curriculum breu
FERRER ARACIL, JAVIER

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
AJUDANT
Dep.:
TREBALL SOCIAL I SERVEIS SOCIALS
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctor en Trabajo Social
    Universidad de Murcia (09/11/2022)
  • Máster en investigación en nuevas tendencias en Antropología: escenarios de riesgo y alternativas de postdesarrollo
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (30/09/2014)
  • Licenciado en Antropología Social y Cultural
    Universidad Miguel Hernández (31/10/2011)
  • Diplomado en Trabajo Social
    Universitat d'Alacant (30/06/2008)

Docent i investigador en el Departament de Treball Social i Serveis Socials. 

Diplomat en Treball Social, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural, Màster en Investigació en Noves Tendències en Antropologia i Doctor en Treball Social. Està acreditat com a Mediador Intercultural per la Generalitat Valenciana.

En la seua activitat docent, ha impartit classes en el Grau en Treball Social en les assignatures de Treball Social amb Comunitats, Models i Mètodes del Treball Social II i Pràctiques Externes (I, II, III i IV), així com en el Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament de la Universitat d'Alacant. Ha sigut professor del Màster Universitari en Antropologia Social Pràctica de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

La seua activitat investigadora s'ha centrat fonamentalment en l'àmbit del Treball Social i els Serveis Socials, i en particular, en el Treball Social Comunitari. És membre del Grup d'Investigació sobre Treball Social i Serveis Socials (GITSS) de la Universitat d'Alacant, del Laboratori de Serveis Socials d'Alacant (Generalitat Valenciana-Universitat d'Alacant) i de l'Institut d'Investigació sobre Migracions, Etnicitat i Desenvolupament Social (IMEDES) de la Universitat Autònoma de Madrid. També és vocal de l'Observatori del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

Abans de la seua dedicació a temps complet a la universitat, la seua activitat professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de la intervenció social i comunitària, ocupant posats de diferent responsabilitat durant deu anys en el sector públic i privat. Ha sigut tutor professional d'alumnat en pràctiques de Treball Social i Antropologia.

Quant a la gestió universitària, és Coordinador de Pràctiques Externes de Treball Social en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials des de 2021.