Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ESCRIBANO CUBAS, SILVIA

Curriculum breu
ESCRIBANO CUBAS, SILVIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2102
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A PERMANENT LABORAL
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctorado Programa Psicología de la Salud
    Universidad Miguel Hernández de Elche (30/06/2017)
  • Terapia Psicológica en Niños y Adolescentes
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ DE ELCHE (01/07/2012)
  • Licenciatura en Psicología
    Universidad Miguel Hernández de Elche (01/09/2011)
  • Máter Oficial en Ciencias de la Salud
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/09/2007)
  • Diplomatura de Enfermería
    Universitat d'Alacant (07/07/2004)

Formació:

Diplomada en Infermeria en 2004 i cursat Màster oficial en Ciències d'Infermeria en la Universitat d'Alacant. En 2007 inicie Llicenciatura de Psicologia i finalitze en 2011, per a cursar el Màster en Teràpia Psicològica en Xiquets i Adolescents; totes dues en la Universitat Miguel Hernández d'Elx. En 2017 obtinc Doctorat en Psicologia de la Salut, amb nota excel·lent Cum laude i premi extraordinari. A més, destacar formació específica en la millora docent i noves tecnologies. 

Experiència laboral i docent:

Des de 2004 he treballat com a infermera en diferents serveis d'atenció especialitzada (urgències, neurocirurgia, obstetrícia, oftalmologia, entre altres) com en atenció primària en els últims set anys de la meua carrera professional assistencial. Inici la meua carrera docent en el departament d'Infermeria de la Universitat d'Alacant com a professora associada l'any 2017. Al setembre de 2018 obtinc plaça d'ajudant doctor en convocatòria competitiva en el Departament d'Infermeria. He impartit fins a l'actualitat docència en diverses assignatures de grau amb estreta vinculació al meu perfil acadèmic: Relació d'Ajuda, Salut Mental, Salut i Cures d'infermeria en el Cicle Vital del grau d'infermeria. Al seu torn destacar docència en Grau i programes de Màster, concretament en assignatures d'Investigació; així com tutorització de treballs de fi de Grau i fi de Màster. 

Investigació:

Autora de diversos articles i comunicacions relacionades amb programes de promoció d'hàbits sexuals en l'adolescència, publicats en àmbit nacional i internacional; els quals estan directament relacionats amb la tesi.

En l'actualitat treballant en noves línies d'investigació relacionats amb l'entrenament per a l'adquisició d'habilitats no tècniques en professionals sanitaris i en la validació d'instruments d'avaluació amb rellevància per a la pràctica clínica i docent.