Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  DELGADO DOMENECH, BEATRIZ

Curriculum breu
DELGADO DOMENECH, BEATRIZ

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3495
Telèfon:
+34 965903400 x 3495
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTOR EUROPEO EN PSICOLOGÍA
    Universidad Miguel Hernández de Elche (17/12/2010)
  • LICENCIATURA PSICOLOGÍA
    Universidad Miguel Hernández de Elche (21/07/2004)

Beatriz Delgado Domenech, és Doctora en Psicologia amb menció de Doctorat Europeu i exerceix actualment com a professora titular en la Universitat d'Alacant.

En la seua trajectòria acadèmica, destaca la seua formació de qualitat avalada per diversos premis d'excel·lència acadèmica i formació de postgrau. A més, ha rebut tres beques predoctorales concedides per organismes públics i privats.

En la seua labor docent, es destaca la quantitat i varietat de matèries impartides en diferents nivells acadèmics, així com la seua abundant formació complementària en aquest àmbit. En el seu curriculum investigador destaca la seua col·laboració en projectes de recerca finançats per entitats públiques, sent la seua principal línia de recerca l'estudi de l'ansietat social, l'ansietat escolar, les variables cognitiu-motivacionals, l'estatus sociométrico i la seua relació amb el rendiment acadèmic en la infància i l'adolescència. Actualment, també desenvolupa projectes de recerca sobre el ciberacoso en la preadolescencia i l'ajust acadèmic dels estudiants universitaris de primer curs.

Com a conseqüència de la seua participació en projectes de recerca, ha publicat articles en revistes especialitzades de Psicologia i altres disciplines afins, la majoria d'ells inclosos en publicacions periòdiques amb índex d'impacte internacional (Journal Citation Reports), així com, diversos capítols de llibre i textos docents. Ha participat en congressos nacionals i internacionals, i ha complementat la seua formació investigadora a través d'una estada en l'estranger.