Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  DE BLAS JAVALOYAS, JOSE RAMON

Curriculum breu
DE BLAS JAVALOYAS, JOSE RAMON
DE BLAS JAVALOYAS, JOSE RAMON
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Actualment és Magistrat titular del Jutjat de Primera Instància número u d'Elx i membre electe de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Exerceix la seua activitat docent, com a professor associat en el Departament de Dret civil en la Universitat d'Alacant, des del curs 2016/2017, integrant-se després de diversos anys com a col·laborador honorífic.

Ha ocupat plaça titular en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número u d'Alcoi, especialitzat en violència de gènere i en Dret de família, i com a Jutge d'adscripció territorial del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en els Jutjats de Primera Instància d'Elx i en la secció 7.ª de l'Audiència Provincial d'Alacant, en la jurisdicció penal.

Es va llicenciar en Dret per la Universitat de València l'any 2001 i va obtenir el Màster en Dret de la Unió Europea per la UNED, amb la qualificació d'excel·lent.

Forma part de la Xarxa Judicial Espanyola de Cooperació Judicial Internacional en matèria civil, amb la qual ha assistit a reunions de la Xarxa Judicial Europea en matèria civil.

Ha realitzat estades en els Jutjats de Londres i en els de Berlín dins del programa d'intercanvi d'autoritats organitzat per l'European Judicial Training Network.

Entre les seues activitats destaca la direcció i participació com a ponent en cursos de formació realitzats pel CGPJ i l'exercici de la funció de tutor de jutges en pràctiques. És ponent habitual en el Màster d'Advocacia organitzat pel Col·legi d'Advocats d'Elx, desenvolupant judicis simulats de formació.

Forma part del Comitè de Redacció de la Revista de Consumidors i Usuaris VLex, en la qual ha publicat diversos articles. Ha sigut també autor altres publicacions, com el capítol dedicat a «La hipoteca multidivisa» en el llibre Jurisprudència sobre hipoteques i contractes bancaris i financers, editat per Tirant lo Blanch, o la seua participació en l'elaboració dels comentaris a la LEC en el llibre «Totes les preguntes i respostes sobre la Llei d'Enjudiciament Civil», editat per Wolters Kluwer, i com a coautor del capítol sobre el règim transitori en la LCI en el llibre «La nova regulació dels contractes de crèdit immobiliari», editat per Wolters Kluwer. Entre les seues últimes publicacions es troba l'article «Algunes mesures europees comparades d'organització judicial en situació d'alerta sanitària», publicat en el Diari La Llei.