Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CELDRAN BERNABEU, MARCO ANTONIO

Curriculum breu
CELDRAN BERNABEU, MARCO ANTONIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIONS TURISTIQUES
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN TURISMO
    Escuela de Doctorado (07/09/2018)
  • Título Superior en Turismo
    Universitat d'Alacant (01/02/2005)
  • Licenciado en Geografía
    Universitat d'Alacant (01/06/2002)

Marco A. Celdrán Bernabeu és Doctor en Turisme amb esment internacional (excel·lent Cum laude), professor associat del Departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física (DAGRyGF), i tècnic superior de recerca associat a projectes de R+D+i de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques (IUIT) de la UA. 

És professor associat del DAGRyGF des del curs 2011/12, on imparteix diferents assignatures de grau i màster oficial. L'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) certifica l'avaluació positiva de la seua activitat docent i investigadora, per a la figura de PROFESSOR CONTRACTAT DOCTOR. En els últims quatre anys ha desenvolupat estades docents emmarcades en el programa europeu Staff Mobility for Teaching, en concret a Hèlsinki (Finlàndia), Lisboa (Portugal), Cracovia (Polònia) i Nàpols (Itàlia). 

D'acord amb la normativa de la Universitat d'Alacant i l'Ordre 17/2013, de 15 d'abril de 2013, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana (DOCV de l'18), compta amb la Capacitació per a la docència en llengua anglesa.