Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CASTILLO MARTINEZ, MONICA

Curriculum breu
CASTILLO MARTINEZ, MONICA
CASTILLO MARTINEZ, MONICA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Doctorado en ciencias experimentales y biosanitaras
    Universidad de Alicante (21/03/2023)
  • Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas
    Facultad de Educación de la Universidad de Alicante (22/07/2014)
  • Especialista en Análisis Clínicos
    FACULTAD DE CIENCIAS (17/06/2013)
  • Máster en Investigación en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ DE ELCHE (20/07/2012)
  • Graduat en Nutrició Humana i Dietètica
    España (18/07/2011)

Vaig estudiar en la Universitat d'Alacant la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica. Quan vaig acabar la diplomatura vaig compaginar el curs d'adaptació al grau de Nutrició Humana i Dietètica amb el màster en investigació en ciència i tecnologia dels aliments en la Universitat Miguel Hernández d'Elx.  compaginant l'últim any. Sempre m'ha interessat el món de la investigació, i després d'estudiar el màster propi d'Anàlisis clíniques i Màster Universitari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat,
Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes també en la Universitat d'Alacant, vaig decidir cursar un programa de doctorat en el qual seguisc inmresa. 

A més, el meu interès per la cuina em va portar a estudiar el títlo de Tècnic Superior en Direcció de cuina, que acaba de tancar el cercle dels interessos relacionats amb la nutrició, la cuina i l'alimentació. 

Des de l'egressat en Nutrició Humana i Dietètica m'he dedicat professionalment a la pràctica d'elit esportiva, consulta privada de nutrició esportiva i clínica, formadora en cursos relacionats amb la cuina i la nutrició, així com en el camp del desenvolupament de productes alimentaris i el control de qualitat alimentària. Des de 2019, es va unir al meu camp professional la docència universitària com a professora associada del departament d'enfermeria en la facultat de ciències de la salut.