Vaig estudiar en la Universitat d'Alacant la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica. Quan vaig acabar la diplomatura vaig compaginar el curs d'adaptació al grau de Nutrició Humana i Dietètica amb el màster en investigació en ciència i tecnologia dels aliments en la Universitat Miguel Hernández d'Elx. compaginant l'últim any. Sempre m'ha interessat el món de la investigació, i després d'estudiar el màster propi d'Anàlisis clíniques i Màster Universitari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat,
Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes també en la Universitat d'Alacant, vaig decidir cursar un programa de doctorat en el qual seguisc inmresa.
A més, el meu interès per la cuina em va portar a estudiar el títlo de Tècnic Superior en Direcció de cuina, que acaba de tancar el cercle dels interessos relacionats amb la nutrició, la cuina i l'alimentació.
Des de l'egressat en Nutrició Humana i Dietètica m'he dedicat professionalment a la pràctica d'elit esportiva, consulta privada de nutrició esportiva i clínica, formadora en cursos relacionats amb la cuina i la nutrició, així com en el camp del desenvolupament de productes alimentaris i el control de qualitat alimentària. Des de 2019, es va unir al meu camp professional la docència universitària com a professora associada del departament d'enfermeria en la facultat de ciències de la salut.
Vaig estudiar en la Universitat d'Alacant la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica. Quan vaig acabar la diplomatura vaig compaginar el curs d'adaptació al grau de Nutrició Humana i Dietètica amb el màster en investigació en ciència i tecnologia dels aliments en la Universitat Miguel Hernández d'Elx. compaginant l'últim any. Sempre m'ha interessat el món de la investigació, i després d'estudiar el màster propi d'Anàlisis clíniques i Màster Universitari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat,
Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes també en la Universitat d'Alacant, vaig decidir cursar un programa de doctorat en el qual seguisc inmresa.
A més, el meu interès per la cuina em va portar a estudiar el títlo de Tècnic Superior en Direcció de cuina, que acaba de tancar el cercle dels interessos relacionats amb la nutrició, la cuina i l'alimentació.
Des de l'egressat en Nutrició Humana i Dietètica m'he dedicat professionalment a la pràctica d'elit esportiva, consulta privada de nutrició esportiva i clínica, formadora en cursos relacionats amb la cuina i la nutrició, així com en el camp del desenvolupament de productes alimentaris i el control de qualitat alimentària. Des de 2019, es va unir al meu camp professional la docència universitària com a professora associada del departament d'enfermeria en la facultat de ciències de la salut.