Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CANOVAS GALVANY, RAMON ENRIQUE

Curriculum breu
CANOVAS GALVANY, RAMON ENRIQUE
CANOVAS GALVANY, RAMON ENRIQUE
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Ramon E. Canovas va nàixer a Asp (Alacant) en 1961,  és periodista, docent i guionista.

Actualment desenvolupa la seua labor professional com a professor de Filosofia en secundària i batxillerat. A més, és professor associat en la Universitat d'Alacant, en el Departament de Comunicació i Psicologia Social.

També és guionista, principalment de documentals audiovisuals, com "Azorín. La imatge i la paraula", emès en La 2 de TVE, o "La catedral de les sis cordes", sobre la guitarra clàssica.

Llicenciat en Filosofia i Lletres, secció Geografia i Història, per la Universitat d'Alacant, la seua labor professional com a periodista l'ha exercida principalment en Canal 9-RTVV, des de 1990 fins al seu tancament el 29 de novembre de 2013. Anteriorment va col·laborar en la creació de l'emissora Ràdio Asp i en els diaris Elx, Informació i El País i a més va treballar en una de les primeres televisions locals d'Espanya, Tele-Elx. També va ser corresponsal de Ràdio 9 a Elx des de 1989 fins a 1990.

Durant dos anys va compatibilitzar el periodisme amb la docència, sent professor de Lingüística Valenciana de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant.

Disposa del Certificat d'Aptitud Pedagògica de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant que li capacita per a l'exercici de la docència.

Està en possessió del certificat C2 de valencià i del Diploma de Mestre de Valencià de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana per a la docència en valencià/català.

 

Ramon està inscrit en el Registre Professional de Periodistes de la Federació d'Associacions de Periodistes d'Espanya (FAPE) amb el número 17.838 i ha sigut professor associat en la Universitat Miguel Hernández d'Elx, en els graus de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

En 2013 va realitzar el Màster Executiu en Community Management i Direcció de Xarxes Socials en l'Empresa de la Universitat d'Alacant.