Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CALVO ZARAGOZA, JORGE

Curriculum breu
CALVO ZARAGOZA, JORGE

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctorado en Aplicaciones de la Informática
    Universidad de Alicante (27/06/2016)
  • Máster en Tecnologías de la Informática
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (29/06/2012)
  • Ingeniería en Informática
    Universitat d'Alacant (19/07/2011)

Enginyer en Informàtica i Doctor per la Universitat d'Alacant en 2011 i 2016, respectivament. Beneficiari d'una ajuda del programa de Formación del Professorado Universitario (FPU) del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport entre 2013 i 2017. Durant aquest període, va realitzar estades predoctorals a Màlaga, Nantes, Viena, València i Mont-real. Va treballar com a investigador postdoctoral en McGill University de Mont-real, durant un any, i a la Universitat Politècnica de València, amb un contracte Juan de la Cierva - Formación del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, durant 8 mesos.

Al novembre de 2018 s'incorpora a la Universitat d'Alacant com a Professor Ajudant Doctor. Al setembre de 2022 promociona a Professor Titular d'Universitat.

Ha sigut guardonat amb el premi nacional "Premis d'Investigació Societat Científica Informàtica d'Espanya (SCIE) - Fundació BBVA 2018" en la categoria "Joves Investigadors Informàtics", amb l'"Accèssit AERFAI a la millor tesi doctoral 2015-2016" per l'Associació Espanyola de Reconeixement de Formes i Anàlisis d'Imatge, així com amb el "Premi extraordinari en Enginyeria en Informàtica" i "Premi extraordinari de doctorat" per la Universitat d'Alacant.