Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  BOTELLA QUIRANT, MARIA TERESA

Curriculum breu
BOTELLA QUIRANT, MARIA TERESA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3721
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
DIDACTICA GENERAL I DIDACTIQUES ESPECIF.
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORA EN MUSICOLOGÍA - CUM LAUDE-
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE, UNIVERSIDAD DE SALAMANCA Y UNIVERSIDAD DE VALLADOLID (22/09/2015)
  • DOCTORADO EN MUSICOLOGÍA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (04/09/2015)
  • DIPLOMA DE ESTUDIOS AVANZADOS EN ANTROPOLOGÍA APLICADA AL DESARROLLO SOCIAL
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (22/02/2010)
  • LICENCIADA EN ANTROPOLOGÍA SOCIAL Y CULTURAL
    UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ (30/06/2007)
  • PROFESOR DE PIANO
    Universitat d'Alacant (13/10/2000)
  • PROFESOR DE CANTO
    Universitat d'Alacant (13/10/2000)
  • MAESTRO PRIMARIA ESPECIALIDAD MUSICAL
    UNIVERSIDAD ALICANTE (18/07/1997)

Dra. María Teresa Botella Quirant, realitza els estudis musicals al Conservatori de Música d'Elx i el Conservatori Superior de Música "Òscar Esplà" d'Alacant, obté les titulacions de professora de les especialitats instrumentals de piano i cant, Mestra en l'especialitat de música per la Universitat d'Alacant, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Diploma d'Estudis Avançats en el programa de doctorat d'Antropologia Aplicada al Desenvolupament Social per la Universitat Miguel Hernández i Doctora en Musicologia per la Universitat d'Alacant, Salamanca i Valladolid.

Ha relitzat cursos de perfeccionament instrumental tant de piano com de cant, cursos de funció directiva i organització i gestió escolar entre d'altres.

Ha sigut professora de música en les etapes de primària i secundària obtenint el títol de Funcionari de Carrera en el Cos de Mestres per oposició de 1999 on ha exercit les labors directives d'organització i gestió de centre públic en els càrrecs de secretària i directora.


Ha participat en projectes d'innovació docent sobre recerca universitària i en l'elaboració de material educatiu a través d'Openware, obtenint l'acreditació tecnològica del professorat des del 2009 al 2012 dins del grup d'innovació tecnològica.


En l'actualitat és membre actiu del grup de recerca Música, Arts Escèniques, Patrimoni i Educació Musical (MAPEM) des de l'any 2009. Ha participat en congressos tant nacionals com a internacionals coincidents amb les línies de recerca abans citades. Membre actiu en diversos projectes i contractes de recerca, té diverses publicacions científiques tant en capítols de llibre com en articles en revista internacional indexada en JCR.


Assessora de l'àmbit artisticoexpressiu del Cefire d'Elx des del curs 2017/18.

Professora Associada de la Universitat d'Alacant des del curs 2008/2009 en el qual ha impartit diverses matèries pertanyents a programes de grau i postgrau de la Facultat d'Educació.