Doctor en Medicina i Catedràtic d'Història de la Ciència a la Universitat d'Alacant, ha impartit docència en les llicenciatures de Medicina i Humanitats, i en les Diplomatures d'Infermeria i Nutrició Humana i Dietètica. En l'actualitat participa com a docent en els graus de Nutrició Humana i Dietètica i Gastronomia i Arts Culinàries i en els màsters d'Alimentació i Nutrició de la Universitat d'Alacant, i en el màster interuniversitari de Salut Pública (Universitats d'Alacant i València). Entre 2007 i 2016 va impartir docència, en qualitat de professor visitant, en el màster de Salut Pública organitzat per l'Escola Nacional de Sanitat (Institut de Salut Carlos III) i la Universitat d'Alcalá. Va ser director del Programa de Doctorat de Salut Pública (2004-2011) i del Grup Balmis d'Investigació en Salut Comunitària i Història de la Ciència fins a octubre de 2012, data en la qual va assumir la direcció del Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant.Entre juliol de 2018 i octubre de 2021 fou director acadèmic del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra). Des de novembre de 2017 es director acadèmic de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmico, una de les càtedres institucionals de la Universitat d'Alacant.
Doctor en Medicina i Catedràtic d'Història de la Ciència a la Universitat d'Alacant, ha impartit docència en les llicenciatures de Medicina i Humanitats, i en les Diplomatures d'Infermeria i Nutrició Humana i Dietètica. En l'actualitat participa com a docent en els graus de Nutrició Humana i Dietètica i Gastronomia i Arts Culinàries i en els màsters d'Alimentació i Nutrició de la Universitat d'Alacant, i en el màster interuniversitari de Salut Pública (Universitats d'Alacant i València). Entre 2007 i 2016 va impartir docència, en qualitat de professor visitant, en el màster de Salut Pública organitzat per l'Escola Nacional de Sanitat (Institut de Salut Carlos III) i la Universitat d'Alcalá. Va ser director del Programa de Doctorat de Salut Pública (2004-2011) i del Grup Balmis d'Investigació en Salut Comunitària i Història de la Ciència fins a octubre de 2012, data en la qual va assumir la direcció del Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant.Entre juliol de 2018 i octubre de 2021 fou director acadèmic del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra). Des de novembre de 2017 es director acadèmic de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmico, una de les càtedres institucionals de la Universitat d'Alacant.