Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ARACIL SAEZ, IGNACIO

Curriculum breu
ARACIL SAEZ, IGNACIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2800
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
ENGINYERIA QUIMICA
Instituts:
IU ENGINYERIA DELS PROCESSOS QUIMICS
Grups:
Codi UNESCO:
330807 - Eliminación de residuos
330801 - Control de la contaminación atmosférica

Formació acadèmica

  • Doctor en Ingeniería Química
    Universidad de Alicante (11/07/2008)
  • Ingeniería Química
    Universidad de Alicante (29/05/2002)

Ignacio Aracil Sáez és titulat en Enginyeria Química (2002) i Doctor per la Universitat d'Alacant (2008). Des de 2005 és professor en el Departament d'Enginyeria Química de la Universitat d'Alacant, sent Professor Titular en aquest departament des de l'any 2017.

Ha impartit docència en el pla d'estudis d'Enginyer Químic, Grau en Enginyeria Química i Màster en Enginyeria Química. En l'actualitat, és Cap d'Estudis en el Grau d'Enginyeria Química, responsable de Pràctiques d'aquest Grau, Secretari de l'Institut d'Enginyeria de Processos Químics i Secretari del Programa de Doctorat en Enginyeria Química.

Membre del grup d'investigació "Enginyeria per a l'Economia Circular", que anteriorment era una part del grup "Residus, Energia, Medi Ambient i Nanotecnologia" (REMAN), ha realitzat estades d'investigació en la Universitat de Dayton (EUA, 2004) i en la Universitat d'Umeå (Suècia, 2012). La seua investigació es desenvolupa principalment en l'àrea de la valorització energètica i material de diversos tipus de residus de biomasa i plàstics i en l'aplicació de nanopartícules de ferro en el tractament d'aigües residuales.