Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ARACIL SAEZ, IGNACIO

Curriculum breu
ARACIL SAEZ, IGNACIO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2800
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
ENGINYERIA QUIMICA
Instituts:
IU ENGINYERIA DELS PROCESSOS QUIMICS
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctor en Ingeniería Química
    Universidad de Alicante (11/07/2008)
  • Ingeniería Química
    Universitat d'Alacant (29/05/2002)

Ignacio Aracil Sáez és titulat en Enginyeria Química (primer premi nacional de finalització d'estudis de 2002) i Doctor per la Universitat d'Alacant (premi extraordinari de Doctorat de 2008). Des de 2005 és professor en el Departament d'Enginyeria Química de la Universitat d'Alacant, sent Professor Titular en aquest departament des de l'any 2017.

Ha impartit docència en el pla d'estudis d'Enginyer Químic, Grau en Enginyeria Química i Màster en Enginyeria Química. Ha sigut Cap d'Estudis en el Grau d'Enginyeria Química, Secretari de l'Institut d'Enginyeria de Processos Químics i Secretari del Programa de Doctorat en Enginyeria Química, i en l'actualitat és Coordinador acadèmic del Grau en Enginyeria Química.

Membre del grup d'investigació "Enginyeria per a l'Economia Circular", que anteriorment era una part del grup "Residus, Energia, Medi Ambient i Nanotecnologia" (REMAN), ha realitzat estades d'investigació en la Universitat de Dayton (EUA, 2004) i en la Universitat d'Umeå (Suècia, 2012). La seua investigació es desenvolupa principalment en l'àrea de la valorització energètica i material de diversos tipus de residus de biomasa i plàstics i en l'aplicació de nanopartícules de ferro en el tractament d'aigües residuales.