Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ALVAREZ HERRERO, JUAN FRANCISCO

Curriculum breu
ALVAREZ HERRERO, JUAN FRANCISCO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2496
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA (LOU)
Dep.:
DIDACTICA GENERAL I DIDACTIQUES ESPECIF.
Instituts:
Sense dades
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades

Formació acadèmica

 • Máster Universitario en Dirección y Gestión de Centros Educativos.
  UCV (23/07/2018)
 • Doctor en Tecnología Educativa: E-Learning y Gestión del Conocimiento
  Universitat Rovira i Virgili (11/02/2015)
 • Máster Universitario en Tecnología Educativa: E-Learning y Gestión del Conocimiento
  Universitat Rovira i Virgili (18/02/2010)
 • Experto Universitario en Internet y sus aplicaciones.
  UNED (29/10/2007)
 • Licenciado en Ciencias Químicas
  Universitat de València (09/09/1992)

Quant a la seua formació, és Llicenciat en Ciències Químiques, especialitat: fonamental, branca: Química Orgànica per la Universitat de València (UV). Posseeix el Màster universitari en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement, així com és Doctor en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement (qualificació d'Excel·lent Cum-Laude) per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També posseeix el Màster universitari en direcció i gestió de centres educatius per la Universitat Catòlica de València (UCV) i el títol d'Expert Universitari en Internet i les seues Aplicacions per la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

En l'àmbit de la docència, és professor d'educació secundària en les àrees de Física i Química i Biologia i Geologia en el centre Fundació Educativa ACI – Esclaves SCJ Alcoi des de 1994 fins a l'actualitat. Des de 2014 a 2017 va exercir a més l'adreça d'aquest centre.

En la Universitat Catòlica de València és professor contractat de les assignatures: Les TIC i la gestió de l'aula i Les TIC i la gestió del centre del Màster universitari en Innovació Tecnològica de l'Educació, des de 2014 fins a l'actualitat. A més ha dirigit més de 15 Treballs final de Màster i ha format part de tribunals de defenses de TFMs.

En la Universitat d'Alacant és professor associat en el Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques de la Facultat d'Educació des del curs 2016-2017 fins a l'actualitat, on imparteix les àrees de Desenvolupament Curricular i Aules Digitals i Didàctica del Coneixement del Mitjà Natural en el Grau de Magisteri, especialitat Educació Infantil. També dirigeix TFGs en aquest grau.

Així mateix ha sigut i és coordinador i autor de dos cursos de l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), concretament de: L'acompliment de la funció directiva i Actualització de les competències directives. Anteriorment va ser tutor i coordinador dels cursos: ABP en Secundària i Batxillerat i PLE.

Ha sigut i és formador per a diferents CEFIREs de la Comunitat Valenciana i Centres de professors de la resta d'Espanya. Així mateix també ha sigut ponent en nombroses Trobades, Jornades i Congressos. També ha sigut convidat a donar formació en diverses universitats del país, així com en numerosos centres educatius de totes les etapes educativ