Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ALVAREZ HERRERO, JUAN FRANCISCO

Curriculum breu
ALVAREZ HERRERO, JUAN FRANCISCO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2496
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
DIDACTICA GENERAL I DIDACTIQUES ESPECIF.
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster Universitario en Dirección y Gestión de Centros Educativos.
    UCV (23/07/2018)
  • Doctor en Tecnología Educativa: E-Learning y Gestión del Conocimiento
    Universitat Rovira i Virgili (07/11/2014)
  • Máster Universitario en Tecnología Educativa: E-Learning y Gestión del Conocimiento
    UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI (18/02/2010)
  • Licenciado en Ciencias Químicas
    Universitat de València (09/09/1992)

Quant a la seua formació, és Llicenciat en Ciències Químiques, especialitat: fonamental, branca: Química Orgànica per la Universitat de València (UV). Posseeix el Màster universitari en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement, així com és Doctor en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement (qualificació d'Excel·lent Cum-Laude) per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També posseeix el Màster universitari en direcció i gestió de centres educatius per la Universitat Catòlica de València (UCV) i el títol d'Expert Universitari en Internet i les seues Aplicacions per la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

En l'àmbit de la docència, ha sigut professor d'educació secundària en les àrees de Física i Química i Biologia i Geologia en el centre Fundació Educativa ACI – Esclaves SCJ Alcoi des de 1994 fins a la setembre de 2020. Des de 2014 a 2017 va exercir a més la direcció d'aquest centre.

En la Universitat Catòlica de València ha sigut professor contractat de les assignatures: Les TIC i la gestió de l'aula i Les TIC i la gestió del centre del Màster universitari en Innovació Tecnològica de l'Educació, des de 2014 fins a setembre de 2020. A més ha dirigit més de 25 Treballs final de Màster i ha format part de tribunals de defenses de TFMs.

En la Universitat d'Alacant ha sigut professor associat en el Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques de la Facultat d'Educació des del curs 2016-2017 fins a setembre de 2020. En l'actualitat, des de setembre de 2020 és Professor Ajudant Doctor, i imparteix les àrees de Desenvolupament Curricular i Aules Digitals i Didàctica del Coneixement del Medi natural en el Grau de Magisteri, especialitat Educació Infantil. També dirigeix TFGs en aquest grau, així com TFMs en el màster de professorat d'Educació Secundària.

Així mateix ha sigut i és coordinador i autor de dos cursos de l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), concretament de: L'acompliment de la funció directiva i Actualització de les competències directives. Anteriorment va ser tutor i coordinador dels cursos: ABP en Secundària i Batxillerat i PLE.

Ha sigut i és formador per a diferents CEFIREs de la Comunitat Valenciana i Centres de professors de la resta d'Espanya. Així mateix també ha sigut ponent en nombroses Trobades, Jornades i Congressos nacionals i internacionals. També ha sigut convidat a donar formació en diverses universitats tant del país com internacionals, així com en nombrosos centres educatius de totes les etapes educatives.