Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ALONSO STENBERG, KRISTIAN

Curriculum breu
ALONSO STENBERG, KRISTIAN

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3320
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
MATEMATICA APLICADA
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Doctorado en Métodos Matemáticos y Modelización en Ciencias e Ingeniería
    Escuela de Doctorado (15/07/2020)
  • Máster en Profesorado de ESO y Bachillerato, FP e Idiomas: Esp. Matemáticas
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (06/08/2015)
  • Grado en Ingeniería en Sonido e Imagen en Telecomunicación
    Universitat d'Alacant (11/12/2014)
  • Ingeniería Técnica de Telecomunicación: Sonido e Imagen
    Universitat d'Alacant (01/10/2013)

Kristian Alonso Stenberg és Doctor en Mètodes Matemàtics i Modelització en Ciències i Enginyeria, Graduat en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació, Enginyer Tècnic de Telecomunicació (So i Imatge) i Màster amb premi extraordinari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria (especialitat en Matemàtiques). Totes les titulacions han sigut obtingudes en la Universitat d'Alacant.

Treballa com a Ajudant Doctor en el grup de Sistèmica, Cibernètica i Optimització (SCO) del Departament de Matemàtica Aplicada, a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Així mateix, imparteix docència en diverses assignatures d'aquest departament.

La seua àrea d'investigació està centrada en la teoria de sistemes generals, el modelatge de sistemes complexos i l'anàlisi causal. Concretament, es troba desenvolupant l'aplicació Smarta®, un simulador d'anàlisi causal que implementa una tècnica creada pel seu grup d'investigació. El programari permet convertir un sistema amb grans quantitats de dades en una xarxa de relacions causa-efecte, representar un graf interactiu d'aquesta xarxa i analitzar les tendències i els atractores del sistema, entre altres propietats. Les aplicacions d'aquest programari han sigut presentades en diversos congressos, tant d'àmbit nacional com internacional.

Kristian és autor i coautor de diferents publicacions científiques relatives a matemàtiques, sistemes generals, modelatge i unes altres de caràcter multidisciplinari, algunes d'elles amb alt factor d'impacte. També ha completat una estada d'investigació internacional en el centre School of Mathematics and Statistics, pertanyent a la Northeast Normal University (Changchún, Província de Jilin, R. P. la Xina).