Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ALONSO STENBERG, KRISTIAN

Curriculum breu
ALONSO STENBERG, KRISTIAN

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3320
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
AJUDANT (LOU)
Dep.:
MATEMATICA APLICADA
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

 • Doctorado en Métodos Matemáticos y Modelización en Ciencias e Ingeniería
  Universidad de Alicante (15/07/2020)
 • DOCTORADO EN MÉTODOS MATEMÁTICOS Y MODELIZACIÓN EN CIENCIAS E INGENIERÍA
  Escuela de Doctorado (15/07/2020)
 • Máster en Profesorado de ESO y Bachillerato, FP e Idiomas: Esp. Matemáticas
  UNIVERSIDAD DE ALICANTE (06/08/2015)
 • Grado en Ingeniería en Sonido e Imagen en Telecomunicación
  Universitat d'Alacant (11/12/2014)
 • Ingeniería Técnica de Telecomunicación: Sonido e Imagen
  Universitat d'Alacant (01/10/2013)

Kristian Alonso Stenberg és Doctor en Mètodes Matemàtics i Modelització en Ciències i Enginyeria, Graduat en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació, Enginyer Tècnic de Telecomunicació (So i Imatge) i Màster amb premi extraordinari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria (especialitat en Matemàtiques). Totes les titulacions han sigut obtingudes en la Universitat d'Alacant.

Treballa com a ajudant en el grup de Sistèmica, Cibernètica i Optimització (SCO) del Departament de Matemàtica Aplicada, a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Així mateix, col·labora en la docència de les assignatures "Matemàtiques I" (Grau en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació), "Ampliació d'Estadística i Optimització" i "Mètodes Gràfics Bayesians"(Màster Universitari en Ciència de Dades).

La seua àrea d'investigació està centrada en la teoria de sistemes generals, el modelatge de sistemes complexos i l'anàlisi causal. Concretament, es troba desenvolupant l'aplicació Smarta®, un simulador d'anàlisi causal que implementa una tècnica creada pel seu grup d'investigació. El programari permet convertir un sistema amb grans quantitats de dades en una xarxa de relacions causa-efecte, representar un graf interactiu d'aquesta xarxa i analitzar les tendències i els atractors del sistema, entre altres propietats. Les aplicacions d'aquest software han sigut presentades en diversos congressos, tant d'àmbit nacional com internacional.

Kristian és autor i coautor de diferents publicacions científiques relatives a matemàtiques, sistemes generals, modelatge i unes altres de caràcter multidisciplinari, algunes d'elles amb alt factor d'impacte. També ha completat una estada d'investigació internacional en el centre School of Mathematics and Statistics, pertanyent a la Northeast Normal University (Changchun, Província de Jilin, R. P. la Xina).

Si vols contactar amb ell pots fer-ho a través del seu correu institucional: kristian.alonso@ua.es