Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ANTOLI MARTINEZ, JORDI MANUEL

Brief curriculum
ANTOLI MARTINEZ, JORDI MANUEL

Personal data

E-mail:
Tel. No.
No data.
Location:

Current professional activity

Position:
PROFESOR/A CONTRATADO/A DOCTOR/A (LOU)
Dept.
Institutes:
No data.
Groups:
UNESCO Code:
5700 - LINGÜÍSTICA

Academic background

 • Master Oficial en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària. Aplicacions al Context Valencià
  Universitat d`Alacant (20/06/2013)
 • Màster Universitari en Formació del Professorat d`Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d`Idiomes
  Universitat Miguel Hernández (12/07/2012)
 • Memòria de llicenciatura: «Els marcadors d`evidencialitat en català antic: el verb (a)parer»
  Universitat d`Alacant (16/01/2012)
 • Llicenciatura en Filologia Catalana
  Universitat d`Alacant (22/06/2011)
 • Llicenciatura en Humanitats
  Universitat d`Alacant (18/06/2011)

Llicenciat en Filologia Catalana (2011, Premi Extraordinari de Llicenciatura) i Humanitats (2011, Premi Extraordinari de Llicenciatura i Premi a l'Excel·lència Acadèmica de la Comunitat Valenciana) per la Universitat d'Alacant (UA). Ha continuat els seus estudis amb el Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària (2013, Premi Extraordinari de Màster, UA), amb una tesina de llicenciatura (2012, UA) i, finalment, amb el projecte de tesi doctoral «L'evidencialitat en català antic», dirigit pel Prof. Dr. Josep Martines (UA) i codirigit pel Prof. Dr. Hans-Ingo Radatz (Otto-Friedrich-Universität Bamberg). Aquest projecte culminà amb l'obtenció del títol de doctor (octubre de 2015) per la Universitat d'Alacant, amb menció de Doctor Internacional, qualificat amb excel·lent Cum-Laude i amb Premi Extraordinari de Doctorat.

Ha estat vinculat de forma ininterrompuda al Dept. de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant (en el projecte ISIC-IVITRA i els projectes i contractes d'investigació adscrits al mateix) des del curs 2011-2012, com a becari predoctoral i postdoctoral, i actualment amb una plaça d'Ajudant Doctor. En aquest context, ha desenvolupat tasques docents des del curs 2011-2012 en assignatures de llengua i literatura catalana i les seues didàctiques, en els graus de Filologia, Traducció i Interpretació, i en els de Mestre en Educació Infantil i Primària.

Finalment, entre els cursos 2017-2018 i 2020-2021, va ser coordinador acadèmic del Programa de Formació del Professorat de l'ICE de la Universitat d'Alacant.