Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ZUBCOFF VALLEJO, JOSE JACOBO

Curriculum breu
ZUBCOFF VALLEJO, JOSE JACOBO
ZUBCOFF VALLEJO, JOSE JACOBO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3347
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
CIENCIES DEL MAR I BIOLOGIA APLICADA
Instituts:
IUMEM RAMON MARGALEF (IMEM)
Grups:
Codi UNESCO:
1209 - Estadística
120317 - Informática
120304 - Inteligencia artificial

Formació acadèmica

  • Reconocimiento, Interpretación y Traducción Automática
    Universidad de Alicante (26/06/2009)
  • Licenciado en Informática.
    Ministerio de Educación y Ciencia de España. (01/01/1995)
  • Ingeniero en Computación.
    Universidad de Mendoza. República Argentina. (01/01/1993)

Jose Zubcoff és Professor Titular d'Universitat a la Universitat d'Alacant on imparteix classes des de l'any 2000 en assignatures d'Estadística aplicada en els Graus en Biologia, Ciències del Mar així com en diversos Masters oficials, Llicenciatures i programes de Doctorats. A més, imparteix cursos d'especialització relacionats amb la Mineria de dades, l'estadística multivariante i multifactorial, Big Data o Data Science. Ha estat convidat a impartir cursos d'aquestes especialitats en diferents països com Brasil, Argentina o Tanzània.     

La seva investigació persegueix el que ha definit com a "democratització del coneixement" que pretén facilitar l'accés a la informació i al coneixement a qualsevol persona. Té més de 100 publicacions entre articles en revistes, llibres, capítols de llibre i comunicacions a congressos. Ha dirigit 3 Tesis Doctorals i més de 20 treballs de finalització de Master o Grau. Ha participat en mes de 50 projectes públics o amb empreses, amb finançament Europeu, nacional o privada, sent investigador principal de varis d'aquests projectes. Ha treballat amb persones de diversos països en aquests projectes, tant d'Europa (França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, Noruega, Anglaterra) com d'altres continents (Tanzània, Algeria, el Marroc, Sud-àfrica, Argentina, Brasil, Xile, Equador, Perú, Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, Costa Rica, Cuba, USA, etc.).

Ha publicat gran quantitat de material en format lliure disponible en el Repositori de la Universitat d'Alacant, així com també en altres repositoris (Github, Researchgate, etc.). També ha posat a la disposició de totes les persones cursos de Data Science en la plataforma MOOC de la Universitat d'Alacant.