Doctora en Ciències de la Salut per la Universitat d'Alacant, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Diplomanada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat d'Alacant. Màster en nutrició clínica i comunitària per la Universitat d'Alacant, Màster en Salut Pública per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i postgrau en Nutrició, Dietètica i Dietoteràpia per la Universitat de Navarra. En l'actualitat és Professora Contractada Doctor en la Universitat d'Alacant i està acreditada com a Professora titular d'universitat per l'agència Nacional d'Evaluació de la Qualitat y Acreditació (ANECA)
Ha centrat la seua principal activitat investigadora a conèixer les relacions entre la Dieta Mediterrània i la salut en diferents col·lectius de població
La seua activitat docent es desenvolupa en l'àmbit de la Nutrició Clínica i la metodologia d'investigació en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica i en el Màster de Nutrició Clínica i Comunitària de la Universitat d'Alacant. Tambien centra la seua activitat docent en l'assignatura de Gastronomia Saludable del Grau en gastronomia i arts culinàries de la Universitat d'Alacant.
Doctora en Ciències de la Salut per la Universitat d'Alacant, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Diplomanada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat d'Alacant. Màster en nutrició clínica i comunitària per la Universitat d'Alacant, Màster en Salut Pública per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i postgrau en Nutrició, Dietètica i Dietoteràpia per la Universitat de Navarra. En l'actualitat és Professora Contractada Doctor en la Universitat d'Alacant i està acreditada com a Professora titular d'universitat per l'agència Nacional d'Evaluació de la Qualitat y Acreditació (ANECA)
Ha centrat la seua principal activitat investigadora a conèixer les relacions entre la Dieta Mediterrània i la salut en diferents col·lectius de població
La seua activitat docent es desenvolupa en l'àmbit de la Nutrició Clínica i la metodologia d'investigació en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica i en el Màster de Nutrició Clínica i Comunitària de la Universitat d'Alacant. Tambien centra la seua activitat docent en l'assignatura de Gastronomia Saludable del Grau en gastronomia i arts culinàries de la Universitat d'Alacant.