Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ZARAGOZA MARTI, ANA

Curriculum breu
ZARAGOZA MARTI, ANA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2773
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Doctorado en Ciencias de la Salud
    Facultad de Ciencias de la Salud (27/06/2017)
  • Master oficial en Nutrición Clinica y Comunitaria
    Universidad de Alicante (14/07/2012)
  • Diplomado en Sanidad
    Escuela Valenciana de Salud (EVES) (13/06/2012)
  • Mater Universitario en formación del Profesorado de Educación secundaria y bachillerato
    Universidad Miguel Hernández (28/07/2011)
  • Grado en nutrición Humana y Dietética
    Universidad de Alicante (26/07/2010)
  • Master oficial en Salud Pública
    Universidad Miguel Hernández (26/06/2010)
  • Postgrado de nutrición, dietética y dietoterapia
    Universidad de Navarra (01/06/2010)
  • Diplomatura en Nutrición Humana y Dietética
    Universidad de alicante (07/07/2009)

Doctora en Ciències de la Salut per la Universitat d'Alacant, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Diplomanada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat d'Alacant. Master en nutrició clínica i comunitària per la Universitat d'Alacant, Master en Salut Pública per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i postgrau en Nutrició, Dietètica i Dietoteràpia per la Universitat de Navarra. En l'actualitat és Professora Ajudant Doctor en la Universitat d'Alacant i està acreditada com a Professora Contractat Doctor per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva. Coodinadora del Centre de Gastronomia del Mediterrani (GASTERRA) de la Universitat d'Alacant. 
Ha centrat la seua principal activitat investigadora a conèixer les relacions entre la Dieta Mediterrània i la salut en diferents col·lectius de població 
La seua activitat docent es desenvolupa en l'àmbit de la Nutrició Clínica i la metodologia de recerca en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica i en el Màster de Nutrició Clínica i Comunitària de la Universitat d'Alacant. Tambien centra la seua activitat docent l'asigantura de Gastronomia Saludable del Grau en gastronomia i arts culiarias de la Universitat d'Alacant.