Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  TORRES PENALVA, AIMEE

Curriculum breu
TORRES PENALVA, AIMEE
TORRES PENALVA, AIMEE
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
COLABORADOR/A JUNIOR
Dep.:
Instituts:
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Doble grado en Administración y Dirección de Empresas y Turismo
    Universidad de Alicante (28/06/2022)
  • Programa de Doctorat en Economia
    Universidad de Alicante (01/01/0001)

Graduada en Turisme i Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat d'Alacant, va ser guardonada amb el primer premi al millor Treball de Fi de Grau (TFG) en turisme intel·ligent per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent de la Universitat Politècnica de València.

Posteriorment, es va graduar en el Màster Universitari en Economia Aplicada en aquesta
universitat, obtenint el premi extraordinari de la seua promoció, rebent també el primer premi al millor Treball de Fi de Màster (TFM) en turisme intel·ligent per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent i el segon premi al millor TFM en turisme per la Càtedra Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d'Alacant.

Durant la seua etapa com a estudiant de màster, va ser becària del grup d'investigació en Economia de la Innovació i la Intel·ligència Artificial (ECO-IA) durant 6 mesos, destacant la seua labor com a Comitè Organitzador del Congrés Anual en Societat de la Innovació i la IA.

Actualment, és col·laboradora júnior en l'Institut Economia Internacional i estudiant del programa de Doctorat en Economia en la Universitat d'Alacant, on desenvolupa la seua tesi sobre els reptes i diseconomies del sector turístic a Espanya.

En el període de transició entre els seus estudis de màster i doctorat, es va iniciar en la investigació amb la publicació d'un article en la revista Economia Industrial i diverses contribucions en congressos internacionals.

Així mateix, prèviament a la seua incorporació a l'Institut, va formar part de l'equip de treball del projecte “Anàlisi i impuls de la cultura de l'avaluació de les polítiques públiques”, entre la Generalitat Valenciana (GVA) i la Universitat d'Alacant.