Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  TOMAS LOPEZ, MARIA BARALIDA

Curriculum breu
TOMAS LOPEZ, MARIA BARALIDA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
COL·LABORADOR/A SENIOR
Dep.:
I.U. FÍSICA APLICADA A LES CIÈNCIES Y LA
Instituts:
IU FISICA APLICADA A LES CIENCIES Y LE
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Programa de Doctorat en Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies
    Universidad de Alicante (10/06/2022)
  • Máster Universitario en Optometría Avanzada y Salud Visual
    UNIVERSIDAD DE ALICANTE (01/09/2017)
  • Graduada en Óptica y Optometría
    Universitat d'Alacant (31/07/2015)

María Baralida Tomás López va obtindre el grau en Òptica i Optometria amb Premi Extraordinari Fi de Carrera i el màster en Optometria Avançada i Salut Visual amb un reconeixement a l'Excel·lent Expedient Acadèmic per la Generalitat Valenciana en la Universitat d'Alacant en 2015 i 2017 respectivament.

En finalitzar el grau i mentre cursava el màster, va exercir com a òptic-optometrista durant un any i mig en diversos establiments d'òptica.

A continuació, María Baralida va començar a investigar en l'estudi i implementació de mètodes de mesura no invasiva amb una resolució subpíxel durant el seu Doctorat en Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies per al qual va obtindre un contracte de Personal Investigador de Caràcter Predoctoral concedit per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu en la Universitat d'Alacant. Va defendre la seua tesi doctoral el 10 de juny de 2022 i va obtindre una calificació d'exel·lent "cum laude".

En aquestos moments, María Baralida continua investigant en la mateixa línia d'investigació i fa classe en asignatures relacionades amb l'òptica i l'optometria tant en grau com en màster.