Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SUAREZ LLORCA, CONCEPCION

Curriculum breu
SUAREZ LLORCA, CONCEPCION
SUAREZ LLORCA, CONCEPCION
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A TITULAR D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORA POR LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE.
    Facultad de Educación (08/07/2003)
  • DOCTORADO EN DISEÑO, ORIENTACIÓN E INTERVENCIÓN PSICOPEDAGÓGICA
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (08/07/2003)
  • LICENCIADA EN PSICOPEDAGOGÍA
    Facultad de Educación (28/07/1999)
  • DIPLOMADA EN PROFESORADO DE E.G.B
    Facultad de Educación (20/09/1984)

    Concepción Suárez Llorca és mestra des de l'any 1984, en el qual va obtenir la diplomatura en Professorat de E.G.B en la Universitat d'Alacant i funcionària de carrera en el cos de Mestres, des de l'any 1990. Posseeix les habilitacions de Mestra Especialista en Educació Primària, Educació Física i Pedagogia Terapèutica. Ha realitzat docència en les etapes educatives d'Educació Infantil i Educació Primària, durant 19 anys.

    És llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat d'Alacant des de l'any 1999. Va realitzar el Programa de Doctorat en Disseny, Orientació i Intervenció Psicopedagògica, que va culminar amb la tesi doctoral titulada “Els alumnes/as amb Espina Bífida en el context escolar: un programa d'intervenció psicopedagògica des de l'àrea d'Educació Física”, defensada l'any 2003.

    Funcionària de carrera del cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat d'Orientació Educativa, des de l'any 2002. Ha realitzat docència en centres d'Educació Secundària, com a cap del Departament d'Orientació i com a psicopedagoga en els Serveis Psicopedagògics Escolars, al llarg de 15 anys.

    Va començar la seua marxa universitària l'any 2004, com a professora associada en el departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques. Des de l'any 2018, pertany al departament de Psicologia Evolutiva i Didàctica i a l'àrea de Psicologia Evolutiva i de l'Educació. Actualment és Professora Titular de la Universitat d'Alacant i realitza la seua docència en el grau de Maestro/a en Educació Infantil, en les assignatures de Psicologia Evolutiva 0-3 anys i Psicologia Evolutiva 3-6 anys.

    Pertany al grup d'investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport en el qual desenvolupa projectes d'investigació sobre psicomotricitat, motricitat infantil i intervencions psicopedagògiques relacionades amb la millora de la qualitat educativa. Dirigeix l'Observatori del Benestar Escolar de la Universitat d'Alacant.