Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SAYOL ESPAÑA, JUAN MANUEL

Curriculum breu
SAYOL ESPAÑA, JUAN MANUEL

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A
Dep.:
MATEMATICA APLICADA
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Máster en Formación del Profesorado de Educación Secundaria y Formación Profesional, especialidad de Matemáticas
    UNIVERSIDAD DE LA ISLAS BALEARES (10/10/2022)
  • Doctor en Física
    Universitat de les Illes Balears (30/06/2016)
  • Máster en Física
    UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS (15/07/2013)
  • Licenciado en Física
    Universitat de València (20/07/2010)

Professor Ajudant Doctor en el Departament de Matemàtica Aplicada. Membre del grup de recerca Geodesia por Satélites para la Observación de la Tierra y el Cambio Climático / Satellite Geodesy for Earth Observation and Climate Studies (SG).

La meva investigació se centra en oceanografia física (dinàmica i processos d'interacció mar-aire), però també tinc gran interès en temes de clima, meteorologia i, en un sentit més ample, els sistemes complexos naturals.

Fins al moment compte amb 25 publicacions JCR, de les quals 20 són Q1. També compte amd diversos capítols de llibre i conference proceedings.

Abans d'unir-me a la UA, vaig treballar com ha investigador postdoctoral a IMEDEA (CSIC) i a TU Delft (15 i 30 mesos, respectivament).

També he traballat com a consultor en temes climàtics per la Direcció General Marítima de Colòmbia, i en projectes finançats per la Universitat Catòlica de Bolívia i el Banc Mundial.

Tinc l'acreditació a Professor Contractat Doctor per l'ANECA. Dispose de 1 sexeni d'investigació avaluat positivament pel CNEAI pel periode 2011-2017, i un altre sexeni actualment en avaluació (2018-2023).

Sóc responsable de l'assignatura Fonaments Matemàtics de l'Enginyeria III, del Grau en Enginyeria Civil,  i a partir del curs 24-25 de l'assignatura Mètodes Matemàtics de l'Enginyeria Aeroespacial, del grau en Enginyeria Aeroespacial.