Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SARABIA BAUTISTA, JULIA

Curriculum breu
SARABIA BAUTISTA, JULIA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A AJUDANT DOCTOR/A (LOU)
Dep.:
PREHIST.,ARQ.,HªANTIGA,FIL.GR.I FIL.LLA.
Instituts:
IU INVESTIGACIO ARQ. I PATR. HIST.
Grups:
Codi UNESCO:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Doctor en Historia, orientación Arqueología
    Universidad de Alicante (22/10/2010)
  • Licenciado con Grado en Historia (Arqueología)
    Universidad de Alicante (12/05/2001)
  • Licenciado en Historia (orientación en Arqueología)
    Universidad de Alicante (10/07/1998)

Actualment és Professora Ajudant Doctora en l'àrea d'Arqueologia de la Universitat d'Alacant i investigadora en l'I.O.I. en Arqueologia i Patrimoni Històric de la UA, on desenvolupa com a IP el projecte "TERRA. Territori i Resiliència”, finançat per la UA. Ha sigut fins a setembre de 2019 investigadora distingida del programa TALENT de la Universitat d'Alacant i entre 2016 i 2018 va ser investigadora doctora del programa Juan de la Cierva-incorporació del MINECO en el Departament de Prehistòria, Arqueologia, Hª Antiga, Fil. Grega i Fil. Llatina. Des de l'any 2007 és professora en el màster d'Arqueologia professional i gestió del patrimoni de la mateixa universitat. Forma part del grup de recerca "Arqueologia i Patrimoni Històric", adscrit a l'Institut Universitari de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH), on desenvolupa una línia de recerca sobre l'organització i transformació dels paisatges culturals a partir de l'Antiguitat Tardana i l'Alta Edat Mitjana en la península Ibèrica i Itàlia septentrional.

Des de gener 2012 fins a gener de 2016 ha sigut investigadora postdoctoral en la Universitat de Pàdua (Itàlia), primer amb un contracte de mobilitat postdoctoral del MEC (2012-2014) i més tard com a contractada en el projecte europeu MEMOLA FP7 (MEditerranean MOntainous LAndscapes) i com “assegnista vaig donar ricerca sènior” de la Università vaig donar Padova.

En la Universitat de Pàdua dearrolló a més tasques de "cultore della matèria/professor assistent" en l'assignatura "Archeologia Medievale" del curs de "laurea triennale en archeologia". Durant el curs acadèmic 2013/2014, va tenir un contracte de professora en l'assignatura "Urbanistica i insediamenti medievali", dins de la "laurea magistrale en archeologia" de la mateixa universitat i, en el curs 2014/2015, va ser professora de l'assignatura "Archeologia Postclassica" dins de la Scuola vaig donar Specializzazione in Archeologia (DT.).

Va treballar també com a tècnic implicat en les tasques de gestió del patrimoni cultural amb l'administració pública (2003-2010) i com a arqueòleg en el sector comercial (2011).

Des de 2015 està acreditada per l'ANECA per a les figures de Contractat Doctor, Ajudant Doctor i Professor d'O. Privada. Al juny de 2017 va obtenir un sexenni de recerca concedit per l'AVAP.