Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SANTONJA PASTOR, NURIA

Curriculum breu
SANTONJA PASTOR, NURIA
SANTONJA PASTOR, NURIA
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Actualment dedicada a la docència com a professora associada del Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant en el Doble Grau de Dret i Criminologia i en el Màster en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes.

És Llicenciada en Sociologia per la Universitat d'Alacant, continuant els seus Estudis de Doctorat en l'especialitat Benestar Social i Desigualtats, amb reconeixement del treball de recerca sobre el tema “La Societat Europea: processos d'Integració i Desintegració”.

Posteriorment es va especialitzar mitjançant el títol de postgrau en “Noves Tecnologies per a l'Anàlisi de la Realitat Social”, participant en múltiples cursos, tallers, conferències i seminaris relacionats amb l'àrea de mètodes, dissenys, tècniques d'investigació i tàctiques d'anàlisis de les ciències socials.

Entre els càrrecs exercits desenvolupa la seua labor professional en l'àmbit de l'Administració Local, adscrita a les àrees de Benestar Social, Igualtat i Educació. Si bé en els últims anys també s'ha involucrat en projectes de Desenvolupament Local, Comerç i Turisme.