Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  SANCHEZ PARDO, ANGEL

Curriculum breu
SANCHEZ PARDO, ANGEL
SANCHEZ PARDO, ANGEL
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2167
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Licenciado en Filosofía y Letras. Especialidad Geografía e Historia. Sección Geografía
    Universitat d'Alacant (30/06/1990)

Llicenciat Geografia (U. d'Alacant, 1990) i Màster en Ordenació del Territori (U. d'Alacant, 1990). Professor Associat (des de 2008) i Tècnic del Dpto. d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d'Alacant (1996).

Línies de treball principals: Sistemes d'Informació Geogràfica, Cartografia, GPS, Gestió Ambiental i del Patrimoni  i Planejament.

Experiència docent: Professor associat en el Dpto. d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d'Alacant en màsters, estudis de grau,  i cursos de llicenciatures del pla antic en, Geografia, Turisme, Arqueologia i Estudis Immobiliaris.

Participació, així mateix, en diversos màsters, cursos i seminaris sobre Sistemes d'Informació Geogràfica, Cartografia i Sistemes de Posicionament Global (GPS) organitzats per l'Escola  de Negocis de la UA, el Col·legi Oficial de Geògrafs, l'Escola de Turisme de la UA, Ajuntaments, Agències de Desenvolupament Local i Universitats, tant espanyoles com de l'àmbit iberoamericà, entre elles: Universitat de l'Havana (Cuba), Universitat Central de l'Equador,  Quito (l'Equador), Universitat Estatal Amazònica, Puyo (l'Equador),Universitat Tècnica de Manabí (Portoviejo, l'Equador), ...