Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  RIPOLL FERRANDIZ, JOAQUIN

Curriculum breu
RIPOLL FERRANDIZ, JOAQUIN
RIPOLL FERRANDIZ, JOAQUIN
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
DIDACTICA GENERAL I DIDACTIQUES ESPECIF.
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • Llicenciat en Filosofia i Ciències de l`Educació, Especialitat d`Orientació Escolar
    Universitat Nacional d`Educació a Distància (29/07/2005)
  • Diplomat en Professorat d`Educació General Bàsica en l`especialitat Filologia Anglesa
    Escola Universitaria de Xest (València) (12/06/1990)
  • Periode de docència del programa de Doctorat: Investigació Educativa, desenvolupament curricular i p
    Universitat d`Alacant. Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques (01/01/0001)

Orientador Escolar. Actualment exerceix com a Coordinador Territorial de la demarcació A2 de la Unitat Especialitzada d'Orientació  (UEO) d'Alacant i  com a professor  associat en l'àrea  de Didàctica  i Organització Escolar (DOE), del Departament de Didàctica  General i Didàctiques Específiques.

En la seua trajectòria acadèmica, la formació rebuda en l'àmbit  de l'educació ,  comença amb els estudis de Professorat  d'Educació  General Bàsica en diferents especialitats i que amplia amb la llicenciatura de Filosofia i Ciències de l'Educació , per l'especialitat  d'Orientació  Escolar, amb suficiència investigadora en el programa de Doctorat: Investigació Educativa, Desenvolupament Curricular i Professional.

En l'àmbit  de la investigació, forma part , en l'actualitat , del Grup d'Investigació  Interdisciplinària en Docència Universitària, Educació i Tecnologies de la Informació i Comunicació/Educació Inclusiva (GIDU-EDUTIC/IN) i del projecte El lideratge Educatiu per a l'Agenda 2030.

Pel que respecta a la docència, ha impartit classe en les diferents etapes educatives del nostre sistema educatiu: Infantil, Primària, Secundària i en diferents plans d'estudiós de la Facultat d'Educació  (Diplomatura de Mestre, Grau de Mestre d'Educació  Infantil, Grau de Mestre d'Educació  Primària) i en el Màster Universitari en Professorat d'Educació  Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes. Ha assumit tasques de tutorització  de TFGs  i TFMs. Ha impartit i participat en nombrosos cursos de formació  relacionats amb les diferents especialitats cursades al llarg de la seua carrera professional, així com a grups  de treball i seminaris