Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  RAMON MORTE, ALFREDO

Curriculum breu
RAMON MORTE, ALFREDO

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 2851
Telèfon:
+34 965903400 x 3945
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

  • Doctor en Geografía
    Universidad de Alicante (01/01/1993)
  • Master en Ordenación del Territorio
    Universitat d'Alacant (01/01/1989)
  • Licenciado en Geografia e Historia
    Universitat d'Alacant (01/01/1988)

Llicenciat i doctor en Geografia, màster en Ordenació del Territori. Professor titular del Departament d’Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d’Alacant, membre del Consell Rector de l’Institut Cartogràfic Valencià del Govern valencià de la Generalitat i investigador de l’Institut d’Investigacions Turístiques i l’Institut Interuniversitari de Geografia de la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló.

 

Premi Extraordinari de Llicenciatura i Premi Extraordinari de Doctorat en Geografia, Premi Nacional de Publicacions del Ministeri d’Agricultura per la tesi doctoral l’any 1994. Director acadèmic del treball d’investigació guanyador del III Concurs de Cartografia i Ordenació del Territori Pare Tosca, any 2009, organitzat pel Govern valencià, i Premi Guillem-Ferrer Joan Lluís Bertrán de l’Excm. Col·legi Notarial de València en reconeixement a la labor investigadora desenvolupada en el Programa conjunt d’investigació aplicada Ramon Llull sobre tractament d’informació geogràfica cadastral, entre d’altres.

 

Activitat acadèmica:

 

Professor en la llicenciatura de Geografia, especialista en l’aplicació de tecnologies d’informació geogràfica per a anàlisi geogràfica del medi rural i la nova utilització d’aquests espais per a usos urbans i turístics. Treballa també en qüestions de tipus ambiental relacionades amb els riscos naturals i la conservació de paisatges tradicionals, com ara conservació d’espècies rares, endèmiques o amenaçades

 

En els estudis de Geografia de la Universitat d’Alacant imparteix docència de SIG en el màster de Gestió de Riscos Naturals i diverses assignatures de cartografia i SIG en el grau de Turisme i Ordenació del Territori.

 

En els estudis de Turisme de la Universitat d’Alacant i el màster en Direcció i Planificació de Turisme de l’Institut d’Investigacions Turístiques, desenvolupa una intensa activitat pedagògica sobre l’ús de les tecnologies de la informació geogràfica en turisme per a l’ordenació del territori i l’aplicació de tècniques de geomàrqueting en la promoció i la comercialització d’activitats de les empreses turístiques.